Ei rahaa

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Laura kirjoitti:

Eräs tuttu antaa jokaiselle kerjäläiselle lantin. Hänen mielestään kukaan ei lähde kadulle kerjäämään, ellei todella ole rahan tarpeessa. Lasten laittaminen asialle on jo toinen juttu ja törkeä sellainen.

Itse en ole antanut koskaan kerjääjälle rahaa. Kerran annoin Helsingissä riutuneelle, käsi ojossa luokseni tulleelle puliukolle evässämpylän.

Melko monet noista Mercadonan edessä kerjäävistä ovat ELÄMÄNTAPAKERJÄLÄISIÄ! Näissä tapauksissa on kyse selkeästi työkykyisestä henkilöstä, joka on pohjimmiltaan LAISKA ja hiljallen yhteiskunnasta syrjäytynyt henkilö!

Sitten on tietty noita mummoja, jotka istuvat keskellä Alameda Principalia pyhimyskuviensa keskellä ja autot vilistävät molemmin puolin ohi. Nämä ovat todellisia väliinputoajia, tyypillisesti leskiä Francon ajoilta eläessään nyt täysin riittämättömällä eläkkeellä.

Niin ja on tietysti näitä ”kerjäläisiä”, jotka ovat kuuromykkiä! On se erikoista kuinka yhteen pieneen kaupunkiin sopii saman verran kuuromykkiä kuin miljoonakaupunkiin 😉 Näihin tehoaa se, että huudat perään, että ”hei täällä on vielä pari euroa”. Kääntyvät varmasti ja voitkin sitten laskuttaa kuulon palauttamisesta sopivan lääkärinpalkkion!