Ei oo totta, MZ!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kirzi
Kirzi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 148

Hola MZ-pitkästä aikaa! En ollut uskoa silmiäni, kun näin sun kyselevän polarsolista. Meillä näyttäisi olevan lisää ”yhtäläisyyksiä” palelemisen lisäksi…

Nimittäin vanhemmillani on ollut kämppä siellä alueen valmistumisesta asti (v. 1990), joten ”polarsolin mäki” on meikäläiselle erittäin tuttu. Viimeksi vietin siellä viikon kesäkuussa ennen juhannusta, taivaallisen lämmintä! Polarsolin alue on hyvin hoidettu (Don Pedro puutarhuroi) ja rauhallinen, sillä Club la Costan vartijat kiertävät ahkerasti aluetta. Ja tosiaan minijunaan pääsee hyppäämään ilmaiseksi.

Uima-allasalue on mukavan tilava ja näin kesällä meikäläinenkin uskaltautui altaaseen kastautumaan. Jos olet talvella menossa, kannattaa hyödyntää Club la Costan lämmitettyä uima-allasta ja poreallasta hevostallin läheisyydessä, josta löytyy myös pieni kauppakin. Tennistäkin alueella voi pelata.

Hieman kaukanahan paikka on keskustasta, mutta onneksi on melko lyhyt matka shoppaileen Miramarin ostoskeskukseen 🙂 Ja Sohailin linna on matkan varrella keskustaan mentäessä, jonne jaksaa kyllä kävellenkin, jos vain kuntoa piisaa. Ja kulkeehan A7/N-340 tietä pitkin busseja ihan kiitettävästi. Bussipysäkit ovat keskustasta tultaessa linnan, Beatriz Palacen ja leirintäalueen jälkeisen huoltoaseman paikkeilla. Kaupungin keltainen bussi numero 1 kulkee El Faron ja Los Pacosin väliä, tosin jotkut vuorot jäävät ostoskeskukselle, eivätkä ajakaan ”majakalle” asti. Sunnuntain markkinathan ovat nykyisin myös sillä puolella kaupunkia, Hotel Piramidesin ja Rio Fuengirolan välillä.

Varmasti viihdytte, jos Polarsoliin päädytte. Itse todennäköisesti matkustan noille nurkille taas tammikuussa.

Terkuin,
KZ