Ei ollut millään muotoa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Ei ollut millään muotoa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marina
Marina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 321
Willi kirjoitti:

lentokoneista… Tottahan toki niitä lentelee muuallakin, mutta kuinka monella ne lentää 8-12 tuntia non-stoppina talon yläpuolella kuukauden verran joka ikisenä päivänä? Ja koko ajan suunilleen katonrajaa hipoen? Tästä syystä sain korvani erittäin kipeäksi joka on kuitenkin minulle elinehto elämiselle ja työntekemiselle.

Toivottavasti pääset nauttimaan Kauniista Veerasta auringon paisteessa, sillä mitä isäni kanssa puhuin tuossa eilen, kertoi vesisateista. Ja ihan oikeasti toivon että kertoisisit sitten miten tuo kesäteatterin näytelmä meni. Taiteen tekeminen ja näytteleminen kun on todellakin sydäntä lähellä. Aurinkoista ja mukavaa viikkoa Marina siulle, oikeasti.

Ei ollut millään muotoa tarkoitus loukata sinua tai vähätellä lentokoneista aiheutuvaa haittaa, mutta otin sen vain vertailukohdaksi. Kyllä minäkin koen silloin tällöin lentomelun haittoja, kun on menossa sotaharjoitukset ja hävittäjät suihkivat talon yllä. Se kestää yleensä vain n. viikon kerrallaan, mutta saattaa olla yölentojakin. Meiltä on lentokentälle matkaa n. 2 km.

Sääennusteet Seinäjoelle ovat vaihdelleet päivittäin, joten nähtäväksi jää, mitä tulee eteen. Kesäteatterissa on kuitenkin katto päällä, joten ei aivan suoraan päälle sada.