Ei niin outo tapa mutta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Outoja tapoja tai tavaroita Ei niin outo tapa mutta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Ei niin outo tapa mutta erilainen kylläkin, on tuo että lapset ovat ulkona vanhempien kanssa niin kesällä kuin myös talvella iltamyöhällä. Yritäppä tehdä tuo Suomessa niin jo katsotaan hyvin ”kieroon” etä mitäs tämä tällainen meininki.

Toinen mikä on pistänyt silmään tuolla Malagassa appivanhempien luona majailessa on ollut todellakin se sisällä kengät jalassa. No meikäläinen painelee niin kesät kuin talvetkin paljain jaloin kuten tätänykyään tuo miehenikin täällä kotona ollessa (se meinaa nauttii suunnattomasti siitä että on matot lattialla). Toinen oli tuo joulun ja uuden vuoden juhliminen perheessä. On koettu myös hotellissa mikä oli yllättävän mukavaa ja annokset jotka tuotiin olivat sopivan pienet että jaksoi syödä. Kotitilaisuus oli sitten asia erikseen. Salatit ja kinkut juustojen kanssa olivat ainoat joita pystyit ottamaan itse. Loput ruuat tuotiin nenän eteen lautasella ja annos oli sitten suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuri. Ja vaikka kotona oltiin, ei ollut mitään asiaa mennä auttamaan keittiön puolelle.

Kolmas mitä en ole nähnyt täällä on naulakko. Tätä nykyään meidän asunnossa on pysty naulakko ja Malagassa mieheni huoneessa ovinaulakka mutta muuten ei ole ollut naulakoista tietoa.

Nejäs mitä kaipaan on suuremmat keittiöt ja enemmän kaappitilaa keittiöissä. Täällä on jostain syystä ihanaa tehdä pieniä keittiöitä joissa ei sitten pysty olemaan kuin 1 ihminen yhtäaikaa.

Mitäs muuta keksin näin äkkiä…. aaah niin siis ne häät. Että silloin kun hääpari menee allekirjoittamaan paperit (joka muuten tehdään kirkossa kaikkien edessä) häävieraat aloittavat sen hirmuisen puheen keskenään jonka aikana ruvetaan ottamaan sitten niitä hääkuvia niin vanhempien, serkkujen, serkun serkkuje etc. kanssa

Tapa joka on meidän kylällä ainakin. Leipä kauppias tulee oven eteen aamulla autolla, soittaa torvea että olen täällä, jos haluat tulla ostamaan leipää.

Samoin kaasun jako tällä kylällä: ekana soitetaan auton torvea ja sitten tullaan huutamaan tuohon alaovien eteen kaasua, kaasua. Hauska tapa, joka on kuulemma kieletty Malagassa tätänykyään.

Tuossa noin ihan äkkiseltään pari 😉 mutta hyvin noiden asioiden kanssa eletään sujuvasti ja mukavasti.