ei ne lomailijoita taida häiritä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Torakat :( ei ne lomailijoita taida häiritä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Anna-Katariina
Anna-Katariina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.03.2008
Kirjoituksia: 10
Vastauksia: 153
mal_pallu kirjoitti:

Se Pitää Suosiolla Sitten Pysyä Turisti-Alueella Minun Tapauksessa,Kun Ei Tosiaan Ötökät Kiinnosta.
Entäs Sitten Miten Välttää Nämä Torakan Aiheuttamat Taudit Joita Se Levittää?
Jos Ajatellaan Näin Että Asunnossa Pyörisi Näitä Ötököitä Tai Jotaki..

Jos nyt olet vaan lomailemaan tulossa, niin tuskin sua torakat ehtii häiritsemään. Harvemmin kai niitä missään hotelleissa on. Ei varmaan riittäisi asiakkaita. Lähinnä ovat saattaneet pesiytyä joihinkin vanhempiin tai huonokuntoisempii taloihin. Jos nyt kadulla joku yksittäinen vaeltelija tulee vastaan, niin ei se mitään tee, eikä siitä mitään tautia ehdi itselleen saada. Lähinnä tuo tautiongelma on silloin, jos niitä on paljon pesiytyneenä esim. keittiöön, jossa pääsevät elintarvikkeiden kanssa tekemisiin. Parhaiten niitä torjutaan pitämällä paikat mahdollisimman siisteinä. Ei siis mitään leivänmuruja pöydillä ja tiskit on tiskattava aina heti. Sitten pitää vain yrittää päästä eroon jo olemassa olevasta kannasta noilla myrkyillä, mutta hidasta puuhaa se on.

mal_pallu kirjoitti:

Olen Jostain Justiinsa Lukenu Että On Vaikea Päästä Eroon Niistä Jos Yhen Tappaa Niin Ne Tulevat Joukolla Viettämään Hautajaisia.,.

Juu tulevat syömään kuollutta lajitoveriaan. Torakat ovat hyvin kaikkiruokaisia, jostain luin, että saattavat syödä jopa saippuaa.