EI MITÄÄN HÄTÄÄ!!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 56 EI MITÄÄN HÄTÄÄ!!

LINKKI

kirppuli79
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.11.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 112
Old kirjoitti:

Terveisiä onnelliselle miehellesi. Mä en voi käyttää nautaa, etkun prinsessa ei syö ”beef” – se on herttainen. Niillä oli buffalo rouvan pienenä ollessa työjuhtana ja sen kävi niin sääliksi sitä, että ei sitten maistu. Joten me syödään molemmat sikaa, josta minäkin tykkään. Paitsi minä joskus kapakassa ison pihvin. Sipulikeittoa täältä ei saa, eikä valmiita kastikkeita yleensäkään jauhoina – en ole ainakaan missään kaupassa kertaakaan nähnyt vaikka olen etsinyt (hatarasti, etkun ei mulle enää kuulu). Purkkisoosit on sitten toinen juttu. Eikä viiliäkään, mutta on kymmeniä jugurtteja.

Taidan kummiokin tyytyä nykyiseen rooliini … nautin vain. Mutta se läskisoosi … ja lihapullat (sianlihasta).

sieltä thaimaasta saa varmaan pelkkää sianlihaa jauhettuna(tai sitte itse jauhaa) ja maustamaton jogurtti tässä yhteydessä ajaa kyllä ihan saman asian ku kermaviili ja hätätapauksessa käy ihan vesikin! . sipulikeittoainesten tilalla voi mainiosti käyttää myös ihan tuoretta sipulia! sillon tosin pitää laittaa ripaus suolaa.

reseptit on tarkoitettu ITSE SÄVELLETTÄVIKSI! harvoin itsekään orjallisesti noudatan ohjeita, eli soveltaminen on sallittua ja jopa suotavaa.