Ei millään pahalla

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Ei millään pahalla ’suomenkielinenpalvelutoimisto’, mutta (kaiketi vuosien varrella hieman heikenneen suomenkielentaitosi vuoksi) taisit nyt ymmärtää kirjoittamani aivan päin prinkkalaa.

Saattaahan tietysti olla, että ns. ”ymmärsit väärin” aivan tahallasi, saadaksesi johdateltua keskustelun tuolla ”oikeet machot”-olkiukolla pois raiteiltaan, mutta tuskinpa nyt aivan sellaiseen syyllistyisit, vai kuinka?

Toivoisin sinun kuitenkin kommentoivan, jos kirjoitustani ylipäätään haluat kommentoida, sen perusteella, mitä todella kirjoitin, kuin että sen, mitä ajatuksissasi luulit minun ”tarkoittaneen”.

Homoseksuaalisuus on tosiaankin seksuaalisuutta. Tokihan rakkauttakin on myös saman sukupuolen (tai oikeastaan ”kolmannen sukupuolen”) edustajien välillä ja tietysti läheisyydentarvetta myös, mutta viittaukseni tuohon ”reiänetsintään”, kun kerran haluat asian siten ilmaista, liittyy lähinnä tuohon pedofiiliseen yhteyteen, jonka ’diabilita’ tuossa aiemmin toi esille.

Siihen ’poikarakkauteen’ kun esimerkiksi katolisia kirkonisiä ja muita sen sellaisia näyttää ajavan aivan muut ambitiot kuin esimerkiksi läheisyydentarve.