Ei millään pahalla…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Faktoja Aurinkorannikolta? Ei millään pahalla…

LINKKI

Selma
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

…mutta kyllä Helsingin keskustassakin tapahtuu ja ympäri Suomen maata

Ryöstöja tapahtuu melkein päivittäin. Varsinkin kännäilijöitä ryöstetään öiseen aikaan.

Taskuvarkaita liikkuu ratikoissa harva se kesä.

Joka kesä lomalaisten asuntoja rosvotaan tyhjiksi. Muutama vuosi sitten tyhjennettiin Vihdissä omakotitalo. Kaikki kelpasi. Jopa rikkinäinen silityslauta. Talvisin ryöstellään kesämökkejä.

Siskoni asuntoon murtauduttiin Espoossa pari vuotta sitten. Sieltä vietiin vain helposti rahaksi muutettava omaisuus. Juttuja kuulee, miten asuntoihin murtaudutaan ja viedään tavarat väen nukkuessa.

Joku aika sitten tehtiin pankkikortti huijauksia.

Ensi viikonvaihde tulee olemaan Helsingissä hulinaa. Pelkäänpä, että silloin taas muutama pääsee omaisuudestaan, mutta toivottavasti ei hengestään.

Itse joudun ajamaan perjantaina Helsingin poikki flamenco-tunnille ja kyllä keskustan kohdalla on auton ovet lukossa. Kerran vappuna on nimittäin autooni yrittty sisään. Vahngosta viisastuu.

Niin, ettei tämä Suomikaan mikään lintukoto ole. Joka paikassa missä on paljon ihmisiä, on myös valitettavasti rikollisia. Siihen tämä maailma on mennyt.

Oletko Sinttu muuten koskaan pohtinut, miksi sinulla on niin kamalan kova kohtalo. Jo kolme autoa varastettu. Muistelen, että sinulla oli myös jotain ongelmia asunnon kanssa. No, tekevälle sattuu.