Ei menny viesti perille

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
blues kirjoitti:

Eikos meista jokainen ole joskus lahtenyt Suomesta? Samalla lailla luultavasti kuin monet tanne kirjoittavat, hakemaan parempaa elamaa. Eihan sita nyt yhden lyhyen kirjoituksen perusteella kannata kovin vakavalla aanella alkaa paasaamaan kuinka ”alyton” ajatus on tanne muutto. Olemmeko kaikki olleet holmoja kun Suomen jatimme?

KUKA PAASAA NÁIN, LYHYEN KIRJOITUKSEN PERUSTEELLA? KIRJOITIN: ”Tänne palstalle tulee ihan jatkuvasti kyselyjä…

Kukapa tietaa kuinka lahjakkaita ja ahkeria ihmisia nama muuttoa suunnittelevat ovat. Ovat ainakin aktiivisempia kuin useimmat kun edes suunnittelevat/haaveilevat elamansa muuttamisesta. Saattaahan osa naista kyselijoista olla ”lottovoittajia” jotka etsivat elamaansa uutta potkua.

EN KIRJOITTANUT ONNELLISISTA LOTTOVOITTAJISTA, VAAN ”aika monella náyttää olevan syynä Suomesta pakeneminen. Jotain on mennyt kotimaassa pieleen ja uskotaan, että Espanjassa kaikki muuttuu hyväksi.”

Eli kyselkaa mahdollisimman paljon ja toivottavasti vastaukset auttavat ratkaisun tekemisessa. Jos ei Espanjassa ole sossunluukkua niin taatusti enemman aurinkoa!

TOTTAKAI, EI KUKAAN OLE KIELTÄNYT. MUTTA ”Kovin pitkälle ei pelkän auringon paisteen ja flamencon avulla potkita, jokainen tarvitsee katon päänsä päälle ja vatsan táytettä.”

SEMMOTTII…