Ei kateutta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
guinness kirjoitti:

Kylla puhtaat jauhot on pussissa. Pelkoa?Ei siita olekaan kysymys. Mutta ihmettelen miten vakuutuspetosta voisi tapahtua kun elakkeen saan? Halusin vain kysya muilta,onko samanlaista ilmoitusta tullut. Itse olen asustellut jo toistakymmentavuotta Espanjssa joten ihmetyttaa jos nyt ruetaan tsekkaamaan moisia. Mutta kuten devspain kirjoitti josta hiukan suomalainen kateus paistaa lapi. Sita kai se on, kylla suomalaiset toisistaan huolta pitaa.

Ei ole kyse kateudesta vaan siitä, että meitä Aurinkorannikolla PYSYVÄSTI ympäri vuoden virallisesti asuvia (ei ”asustelevia”) ja täällä työtä tekeviä varsin usein sanotaan (kateellisten suomalaisten taholta?) huijareiksi, kusettajiksi jne, joten ajattelin ainakin omalta osaltani huomauttaa, että jos joku asia vaatii tarkastusta, niin se vaatii. Jos asiat ovat kunnossa, niin ei pitäisi pelätä.

Hienoa, että ”guinnesilla” on puhtat jauhot pussissa. Sittenhän ei ole mitään ongelmaa, laitat vain pydetyt paperit menemään ja homma on taas vuodeksi eteenpäin hoidettu.

On todella positiivista, että eri viranomaiset kyselevät näitä asioita! Meiltä Devspainista saa ainakin tulla mielihyvin kyselemään -paperit ovat ojennuksessa ja maksut maksettuina eikä firmasta löydy piraattiohjelmiakaan Linuxissa kun ollaan.