ei kaikki ole kultaa..

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 40 Uutisia ei kaikki ole kultaa..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Ritacasanueva kirjoitti:

todellisuus ei paljastu naissa tutkimuksissa.Jos ei maassa pideta tilastoa jostakin tietysta asiasta niin ei se tarkoita ettei sita ole olemassa ollenkaan.

Ilmainen opetus esimerkiksi ei ole totta missaan maassa missa niin mainostetaan.

Espanjassa luullaan etta Suomessa saa kouluttaa itseaan ilmaiseksi niin paljon kun lystaa. Valtio jopa maksaa opiskelijoille etta jaksavat opiskella.

Samaa mielta eivat varmaan ole ne yliopisto koulutuksen saaneet jotka vuosia valmistumisen jalkeen maksavat opintolainojaan.

Omasta mielestani Espanjassa on paremmat mahdollisuudet esim. yliopisto opiskeluu varattomien lapsilla kuin monissa muissa Euroopan maissa.

Numerot on numeroita ja todellisuus on toinen.

TOTTA TOTTA TOTTA!!!

Támä suitsutus Suomen loistavasta opintotuesta on ihan potaskaa. Korkeakouluopiskelijan opintotuki on 298 euroa kuukaudessa. Siitá pois vero. Tietenkin opiskelija saa asumistukea, mutta ei koko asumiskustannukselle, osa pitáä maksaa tuolla opintotuella. Ja sitten tarjotaan lisáksi valtion takausta OPINTOLAINALLE, jota on opiskelijan on käytännössä pakko ottaa, jos ei ota niin ei silti saa sossusta ropoakaan. Nimittäin sossu lakee opintotueksi seká opintorahan että lainan, jolloin loppusumma on niin korkea, että sossusta ei irtoa mitään. Epáiliját voivat katsoa tämän tuolta Kelan sivuilta. 😕 😕

Espanjassa opiskelijat saavat apurahaa, jos tulot jáávát tulorajan alle. Minulla on edessáni Junta de Andalucian esite, joka kertoo, että peruskoulun jälkeisiin opintoihin becaa saa 600 euroa kuukaudessa.
Kiinnostuneet tai epäilevát voivat katsoa itse lisáä Juntan sivuilta kohdasta educación.