Ei jaksais aina kirjoittaa tähän laatikkoon mitään, poistakaa se

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Muutama kysymys Torreviejasta Ei jaksais aina kirjoittaa tähän laatikkoon mitään, poistakaa se

LINKKI

PapaGrande
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2009
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 115

Jos nyt oikeesti olet johonkin ulkomaan kaupunkiin perheesi kanssa muuttamassa, esimerkiksi Torreviejaan, niin kehoitan sinua vakavasti menemään paikalle ja tekemään omia havaintoja hieman pidemmän ajan puitteissa.

Koska Iberian niemimaalla laajasti puhuttu kieli ei ole näemmä ongelmana, otat halvimman edestakaisin -lennon ja huoneen pienestä siististä hotellista kaupungin keskustan tuntumasta viikoksi tai kahdeksi.
Itse olen joskus yöpynyt ja majoittanut vieraitani Hotel Madrid’issa;

http://www.ansahotel.com/es/hotel-overview.html

Täyttää kriteerit ja paikka hyvä.
Sitten sinne ja päivittäin joko vuokratulla polkupyörällä tai -autolla tutustumaan kartan ja kameran kanssa kaupunkiin ja sen tarjontaan.
Käy Suomi-seurassa calle Concordia’lla, liiku ympäriinsä ja tutustu ihmisiin ja paikan tapoihin sekä myytäviin ja vuokrattaviin kohteisiin.

Voit tarvittaessa soittaa Maribel’ille, puhuu myös loistavasti suomenkieltä, ehkä on tarjolla juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja.
Maribel Nyblin -Scan Properties S.L. Avda. Gregorio Maranon, 7 bloque 2,bajo 03180 Torrevieja, Alicante info@scanproperties.com http://www.scanproperties.com Tel:+34670314200 …