ei huolta murheeseen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Eihän tässä mitään hätää ole , eikä tule. Kun olo täällä alkaa ahtistaa, niin koko eu:han on avoin. Romania, Bulgaria, Latvia, Liettua , Viro, Kreikka vain muutamia maita mainitakseni. Ja koko muu maailma jos ei eu enää nappaa. Ei kun eläkeläiskortti ja Visa rintataskuun tai käsilaukkuun ja kohti uutta valoisampaa tulevaisuutta.
Siis jos maailman paras maa Suomi ei tule näissä kuvioissa kyseeseen.
Mä nyt vielä vähän aikaa katselen ja otan huomioon sen , että täällä Andalucian rannoilla Mijasissa , on meno toistaiseksi vähän rauhallisempaa kuin miljoonakaupungeissa kuten Barcelona ja Madrid.
Ja otan mä senkin huomioon , että tilastojen mukaan täällä Espanjassa on nää murha ja tappolukemat kuitenkin pienemmät kuin esim. Suomessa.
Ja sekin tossa tuli mieleen , että täällä on erilainen perinne ja käytäntö uutisoida näitä juttuja kuin vaikkapa Suomessa. Ja jos näyttää siltä , että kaikkea tapahtuu ja paljon , niin täällä on kymmenkertainen väestöpohja vaikkapa Suomeen nähden ja maantieteellisestä sijainnista johtuen suuri määrä kansainvälistä ja kovaa rikollisuutta.
Mainittakoon nyt vaan huumekauppa ja laiton maahanmuutto ja ihmiskauppa. Ja kyllä samaan syssyyn menee eräänlainen euroopan maahantulokeskittymä terrorisminkin suhteen.