Ei hernettä!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Herne nenassa Ei hernettä!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Olen ehkä eniten tietoinen meistä vakikirjoittajista tämän kuvanliittämisen ongelman suhteen, koska olemme ylläpidon kanssa yrittäneet ratkaista tätä ongelmaa eri tavoin yv:n ja sähköpostin välityksellä.
Voidaan jopa väittää että allekirjoittanut on ollut se joka nämä liittämisongelmat on julkituonut foorumin tietoisuuteen kun olen todennut moneen otteeseen että nk. sisäinen kuvapalvelin on sieltä yhdestä paikasta kotoisin! Se palvelee kyllä yksittäisten kuvien koodaamista, tosin erittäin vaikeasti niitäkin, mutta koitapa saada 5-15 fotoa palvelimelle muutamalla klikkauksella, niin tulee seinä vastaan!
Tämä HTML Code on ollut tähän asti muuten toimiva ratkaisu, mutta esim. jos olet ladannut fotot Windowsin
Resize Picturen kautta moodiin large, niin se on levittänyt sivua mun näytössä sentin verran ja se on kuulemma liikaa. Voidaan tietenkin kysyä että mikset muokkaa kuviasi Resizen kautta moodiin small, mutta ei siinä ole mitään järkeä sen vuoksi että kaikki muut foorumit hyväksyvät tuon large moodin jolloin kuvat ovat edes kohtuullisen lähellä alkuperäistä.
Käy nyt katsomassa esim. tuolta että miltä näyttää nk. isot kuvat ja vertaa sitten niitä tämän foorumin kuviin:
http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=67&postdays=0&postorder=asc&start=15
Siellä olis tilaa esittää jopa vieläkin suurempia kuvia, mutta bucketti rajaa itsekin kuvien kokoa, eli mä voin heittää Buckettiin alkuperäisen 2megasen foton ja se pienentää sen automaattisesti vakioformaattiin eli n. 10x15cm kokoiseksi.
Uskoisin että jossain vaiheessa tähänkin saadaan ratkaisu aikaiseksi, mutta jos liian aikaisessa vaiheessa poistetaan se vähäinenkin mahdollisuus liittää kuvia foorumiin ulkoisen kuvapankin kautta, niin metsään mennään!!
Kari on tehnyt pirusti duunia ongelman ratkaisemiseksi ja varmaan myös muu tiimi, mutta kun foorumin nk. perusrakenne poikkeaa tästä eniten käytetystä phpBB formaatista, niin se on ongelman ydin.
Sen verran tiedän että foorumin voisi vaihtaa jopa ilmaiseen phpBB formaattiin, mutta kun siinä menetetään kaikki ennen kerätty tieto/vinkit/asiaosiot, etc., niin se ei ole kenenkään edun mukaista.
Minä toivon että tämä viesti toisi Henrietalle selvyyden että ei kukaan ole herne nenässä näitä vastauksia rustaamassa, vaikka viestien lyhkäisyydestä johten sellaisen käsityksen voi saadakin. 🙂

Devspain voisi varmaan halutessaan valoittaa tämän ongelman laatua, koska mulla on vain tätä mutu-tietoa ja mitä nyt olen törmännyt eri formaatteihin tehtyjen foorumeiden yhteensopivuuteen.
Anteeksi pyytäen: Vilperi

Ps. Nyt Vilperi on vihainen!!! Allekirjoituskuvakin on hävinnyt ”uudistuksen” myötä!!! 🙁 🙁