ei haulikolla

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
lonnbehh kirjoitti:

Hei ja terveiset täältä syksyisestä Helsingistä!

Opinnäytetyön aiheeni on Koti Espanjasta – asunnon ostoprosessi ja rahoitusvaihtoehdot.

Opinnäytetyöni tarkoituksena on luoda suomalaisille sähköinen opas, jonka avulla he voivat tutustua espanjalaisen asunnon ostoprosessiin ja asunnon rahoitusvaihtoehtoihin sekä Suomessa että Espanjassa. Käytännön asioiden lisäksi haluan tuoda esille Espanjaa yleisesti, kertoen lyhyesti Espanjan historiasta, politiikasta, talouselämästä, sosiaaliturvasta ja kulttuurista. Työssä käsittelen myös suomalaisten kokemuksia asunnon ostoprosessista Espanjassa sekä käytettyjä rahoitusmuotoja. Oppaan tarkoituksena on auttaa ja tukea niitä suomalaisia, jotka vielä unelmoivat tai jo suunnittelevat asunnon ostoa Espanjassa.

Eiköhän sinun olisi viisasta pysytellá ihan tuossa opinnäytetyösi aiheessa. Siiná on tradenomitason opiskelijalle ihan riittávásti haaastetta, ostoprosessi ei ole niin yksinkertainen kuin voisi kuvitella. On paljon mutkia matkassa ja sinun pitáisi kyllá osata espanjaa, ettá voisit kaikki mutkat tutkia ja vielá tulkita ne oikein. Erityisesti lakiteksti on kinkkistä!
Espanjan historia, politiikka, talouselámá, sosiaaliturva ja kulttuuri ovat kaikki JÄTTISUURIA kokonaisuuksia ihan yksináánkin, ei niitá tállaiseen asunnonosto-oppaaseen pidá yrittáá tunkea. lopputuloksesta tulisi vain sillisalaatti ilman mitäán járkeá. Ja sitápaitsi, jos et osaa espanjaa (en siis tiedá osaatko) et löydá mistáán kelvollisia láhteitá noita koskien. Suomeksi ei ole niin yhtáán mitáán kelvollista.

No niin, ihan hirveesti anteeksi, ettá sanoin náin suoraan. Ja kyllä kyllä, olen ilkeá vanha ämmá. Mutta mieti silti vastaustani, uskon, ettá ohjeeni on hyvá. 🙂 🙂 🙂