Ei haise paska

LINKKI

Jungmanni
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.06.2012
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 28
vanhatyttö kirjoitti:

Mitäs Jungmanni tämän unelmiensa leveäperseisen ja isotissisen koti-ihmisen kanssa ajattelisi puuhailla? Olisiko perunalastujen mutustelu ja kaljan juominen pornoleffan áárellä sellaista sopivaa kulttuuriharrastusta? Ja se vaellus, marjametsäánkö ajattelit? Vai risusaottaanko kenties? Ja erotiikka, ei ne parhaatkaan vehkeet laadun tae ole. Niitä pitää osata käyttää ja pitäisihän niiden toimiakin ilman häiriöitä.

Yleensä on aina riittänyt nuo kaksi perusasentoa, eli edestä- ja takaapäin. Muita asentoja en osaakkaan. Kovin ovat jälkeenpäin kiitelleet ja kehuneet joten ilmeisesti toiminnan laatu ja taso on ollut hyvä. Paskalle en haise. Esimerkkinä voisin mainita, että Old Spicea on tullut käytettyä ihan teinipojasta asti. Jos supermarketissakin menen parfyymmihyllyn ohi, niin heti roiskautan näytepullosta niin partaan, kuin myöskin jos ei myyjä näe, niin kunnon loraus myös munille.
Kerran supermarketissa jäi vetoketju auki, kun olin jotain parfyymia roiskauttanut, kassaneidin pää oli munien korkeudella ja mainitsi, että haisin ihan kuin David Beckham. Ilmeisesti tää Beckhammi ei sitten haise paskalle.

Täytyy nyt vielä sitten mainita, että olen ukkomies, ettei nää 50+ ämmät ala turhia haaveilee minun suhteen.