Ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä odysseus
odysseus Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139
Willi kirjoitti:

odysseus kirjoitti:

Samainen Poliisi TV ja Yleisradio murentaa kansan uskottavuutta ja nollaa journalismin alkeetkin sillä, että päästää ns. asiantuntijakseen ja kolumnistikseen ”Volvo” Markkasen, jonka ainoat meriitit ovat ne, että hän asuu osan vuotta Aurinkoranikolla ja on entinen roisto! Näin hänellä on Yleisradion ja monien muiden mielestä täydellinen asiantuntevuus ja rötösten korkeakoulu rikosmaailmaan ja erikoistumisalueenaan eritoten Costa del Sol ja Los Pacos.

Odysseus, pieni korjaus. ”Volvo” Markkanen asuu ympärivuotisesti Espanjassa. Itse tunnen hänet henkilökohtaisesti. Se, että hän on entinen roisto, ei tee hänestä mitenkään pahaa ihmistä. Hän on tuomionsa istunut. Tätä nykyään hän on erittäin avulias ihminen ja erittäin fiksu. Kaikki ihmiset eivät nosta hulahaloota siitä että joutuvat rikoksen uhriksi. Se mitä olemme menneisyydessämme tehneet ei pitäisi antaa meille mitään oikeutta tuomita minkälainen henkilö on nyt. En usko että jokaisen henkilön menneisyys on puhdas kuin pulmunen.[/quote]

OK, luulin, että osavuotisesti kun häneen ei näin kesäaikana kaduilla ”törmää”. Vai onko hän kenties Suomessa esimerkiksi 1-3kk kesäisin? Mene ja tiedä.

Se, että on tuomionsa kärsinyt on tosiasia ja tosiasia on myös se, että ilman ko. tuomioita herra Markkanen olisi ”no-name” ja hänelle ei olisi annettu ko. hommaa Poliisi TV:n kirjoittajana eikä häntä tunnettaisi ”kansan keskuudessa” muutenkaan. Aikoinaan tehdyt rikokset eivät myöskään valmista häntä millään lailla kouluja käyneeksi journalistiksi.
Perään yhä edelleen Markkasen kirjoituksiin avarampaa katsetta ja ammatitaitoisempaa otetta. Faktojen ja tautojen tutkimista eikä kuulopuheita. Mikäli ”ihmiset” eivät tee häneen tai omaisuuteensa kohdistuneesta rikoksesta rikosilmoitusta, katsotaan että rikosta ei ole tapahtunut! Tällainen on siis kuulopuhetta ja pitää jättää omaan arvoonsa.

Kunioitan kuitenkin edellistä kirjoitajaa ja jätän asian tähän.