EI

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
vanhatyttö kirjoitti:

Lumenluoja kirjoitti:

[quote=vanhatyttö] Ja se taas perustuu siihen, ettá tavallinen kansa on edelleen tietámátöntä ja aika laiskaa ottamaan asioista selkoa. Kansalle riittáá kun joku johtaja on tarpeeksi karismaattinen, hántä sitten seurataan kuin lammaslauma olipa suunta miká tahansa.

Ja loppuun námá pakolliset 🙂 🙂 🙂

olipas vuodatus. Hei kuule! Ehdotappa nille portoille sitten, että valisevat Perusprotugalilaiset valtaan ja heidän riistonsa pienenee. Saavat johtajat, jotka puhuvat siten, että perussuom.. eiku portugalilainenkin tajuaa ja pystyy vaikuttamaan.

”tavallinen kansa on edelleen tietámátöntä ja aika laiskaa ottamaan asioista selkoa” Niin joo – jaksavat sentään sen verran innostua, että kirjoittelevat lehtien yleisönosatoille mitä sattuvat. Patalaiskaa ja epämotivoitunutta porukkaa hoitamaan omia asioitaan. Onneksi IMF tulee ja ottaa syleilyynsä nuokin … tykinsapuskat (kuten kirjoitit).[/quote]

Miten vaan. Kiitos juttutuokiosta. Nyt minun pitáä vaihtaa aktiviteettia hieman maallisempaan suuntaan. Mukavaa páivánjatkoa ja hyváä páäsiáistä. :)[/quote]

missään nimessä MITEN VAAN vaan järkevästi faktat esittäen. Pääsiäistä sinnekin, mutta koitappa kirjoitella pikkuisen sinne palstalle näitä näkemyksiä ja palaa vastineiden kanssa, niin nähdään miten tampioita ne portot oikein ovat… tai sitten tosi viisaita kun meinaavat kusta silmään oikein paineella.