ehm??

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
eiole kirjoitti:

Juuri noinhan se on. Eikä Marina varmaankaan ole ainoa, jonka innostus koko orkkiin hiipuu juuri sisäänlämpiävyyden takia. Leikkikehä on liian ahdas muille kuin SAMANHENKISILLE aurinkorannikkolaisille. Ikään kuin Espanjaa ei olisi muualla eikä keskusteluun kuuluisi eri näkökulmia.

ehm?? aurinkorannikkolaisille?? Kyllä minä tätä soppaa hämmennän Granadan päästä, vaiko luetaanko koko Andalucia sitten aurinkorannikoksi? Mitä sitten siihen taas tulee tuhon samanhenkisille, tottakai niiden välillä lähtee juttu luistamaan kuin rasvattu. Itse muistan kerran kun Bluesilla ja Tokellalla oli kimppakivaa, muistaakseni helmikuussa, ja yritin soppaa sekoittaa jotenkin keltanokkana, mutta kun en tuntenut heppuja millään alaa, jäi homma lyhyeksi. Nyt kun täällä tuntee jo jonkun verran näitä heppuja niin uskaltaa ”tökkiä” paremmin. Tuli vaan ihan mieleen, että pitääkö sitten näille henkilöille, jotka ei ole aurinkorannikolta, erikseen osoittaa kysymykset jotta heiltä saa mielipiteet? Luulisin että ei… mutta… mintäs minä tämmöisenä nuorena flikkana tiedän.

Josta muuten muistui mieleen: TOKELA, lupasit kertoo mitä kirjoitit ennen tekstis mukkausta kun kuulet miun laulamisen. Oot muuten kuullu sen ja nyt uottelen sitten tuota ”mitäs kirjoititkaan ennen tekstis muokkausta?”