Ehkä pientä rajaa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Nyt käyttikset vaihtoon Ehkä pientä rajaa?

LINKKI

okebo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.12.2006
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 62

Monta kertaa on tehnyt mieli heittää jokunen sana tähän devspainin ylenmääräiseen hehkutukseen, mutta kun tiedän että tämä on vähän kuin uskonto. Eli sotia syntyy, niin olen malttanut mieleni.

Voisit kuitenkin miettiä että lukijoina on ihmisiä jotka eivät välttämättä ymmärrä että ei voi eikä kannta uskoa ”asiantuntijoita” sokeasti. Siis tarkoitan myös ettei meikäläinenkään (asiantuntijana) ole ihan aina oikeassa 😉

En ala enempää tappelemaan enkä perustelemaan. Mutta itselläni ei ole kertaakaan 30 v alan ammattilaisena tullut ”oikeassa” työelämässä vastaan että asiakas olisi koneellensa Linuxin halunnut tai hänellä olisi se ollut. Kyllä se vaan on Windows ja office normaali työelämässä vielä, ja uskoisin että jatkossakin.

Muutaman kerran olen yrittänyt omiin koneisiini asentaa Linuxin ja aina se on tökännyt johonkin osittaiseen toimimattomuuteen. Viimeksi muutama kuukausi sitten uusi Ubuntu kannettavaan koneeseen – muuten toimi hienosti mutta langaton verkko ei. No, keskustelupalstoilta sitten löytyi tieto että ei se toimikkaan suojatussa verkossa – ota suojaus pois päältä. Hmmm… otin sitten Ubuntun ”pois päältä”.

Minikoneitten toimitukset jenkeissä lopetettiin Linuxilla koska asiakkaat palauttivat niitä liian paljon kauppaan takaisin – nyt koneet toimitetaan vain Windowsilla – kertonee jotain(?)

Eli palstalaiset – luokaa omat mielipiteenne järkevästi ja vertailemalla ja kuuntelemalla monelta taholta. Toisille sopii Linux, toisille MAC ja useimmille Windows – näin se vain on.