Edullinen?

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
pauliina kirjoitti:

Heps heijaa !
Kun en ole mikään nörtti. Kertoisitteko minulle te paikalliset, miten saan asuntooni edullisesti nettiyhteyden. Siis sellaisen, kun otan koneen suomesta kainalooni ja tulen sillointällöin nauttimaan siitä ihanuudeta, mikä on teille melkeinpä jokapäiväistä. Ongelmani on , kun lomani on viikon tai kaksi, pitäisi keksiä jokin tapa hoitaa nämä asiat täältä suomesta päin. Otan kiitollisena vastaan ohjeitanne, mutta mistään bittisanastosta en sitten ymmärrä mittään.

Omaa _edullista_ nettiyhteyttä ei espanjassa ole olemassakaan! Suomi on (meille valitettavasti ja teille onneksi) maailman edullisin maa tämän suhteen, kuten myös kännykän käytön…

Eli parin viikon loman ajaksi ei kannata muuta hankkia, kuin se mitä tarvitaan läppärin lisälaitteiksi jos siinä ei ole ko. palikoita sisäänrakennettuna -> siis WLAN-kortti. Sitten vain johonkin ”Wi-Fi Zonella” varustettuun kuppilaan surffaamaan, esim. Tribuna Gol, Par1 ja Vega Real (Pub Paloma) Fuengirolassa ovat sellaisia.

Sen verran uskallan mainostaa, että jos yhteyden saamisen kanssa tai muuten on ongelmia, ota yhteyttä paikallisiin alan ammattilaisiin (esimerkiksi minuun), jotta koneesi saadaan verkkoon esimerkiksi em. paikoisssa.

Cheers, Jukka – IT Development Spain – http://www.devspain.cominfo@devspain.com – +34 628 657 872