easyjet

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ja jos en väärin muista niin easy lensi Malagasta ainakin viime kesänä useampaankin kohteeseen Marokossa.
Hinnat oli puoli-ilmaisia ja perillä samoin hotellit eivät paljon maksa.
Marokkoon on helppo mennä lentäen , laivalla tai omalla autolla.
Valmismatkaa puoltaa se , että kaikki on valmista , taattua tasoa,sut viedään dösällä suoraan kiinnostavien kohteiden eteen , opastus kuuluu asiaan eli kaikki on todella vaivatonta.
Kuka on Marokossa käynyt , tietää että omatoimimatkailija saattaa olla ensimmäistä kertaa jo rajalla kulttuurishokin eli ihmetyksen vallassa miten toimia. Liikenne maassa on sanoisiko haasteellista ja isot kaupungit missä nähtävyydet ovat, ovat todella isoja ja laajoja. Joten suunnistaminen ja liikkuminen asettavat omat haasteensa.
Ja jos ei omaa ranskan tai espanjan kielitaitoa , joita melkein kaikki osaavat Marokossa, voi olla vaikea selvitä suomella.
Englantia ja kaikkia muitakin maailman kieliä osataan basaareissa , eli ostamisen kanssa ei ole mitään kielimuureja. Ja hotelleissa tietenkin osataan kaikkia isoja kieliä.
Me ei ole oltu koskaan mitään valmismatkojen harrastajia , mutta jotenkin jäi fiilis että Marokossa se oli hyvä idea. Kaikki oli todella etukäteen järjestettyä , kaikki pelasi lupausten mukaan ja matkailu oli kerrankin helppoa ja rentouttavaa, ilman eksymisiä ja kiroiluja.
Sitä lajia on tullut harrastettua vuosikymmenten mittaa ihan omiksi tarpeiksi.
Ja muuten , dösässä millä Marokossa liikuttiin oli talon puolesta ilmaiset kaljat koko matkan ajan. Oli siellä vettäkin saatavilla, mikä ei tietenkään suomalaista (miestä) niinkään kiinnosta.