duoda duoda

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
kojo kirjoitti:

Jotenkin ulkopuolisesta tuntuu, että Aurinkorannikon hyväosaiset, jotka eivät kuunaan joudu tekemisiin sosiaalipuolen kanssa, ovat nyt syvästi loukkaantuneita uuden sosiaaliviran perustamisesta nimenomaan Aurinkorannikolle.

No, täytyy nolona tunnustaa, että minä en näillä nykyisillä spekseillä taida päätyä Aurinkorannikon suomalaisen sosiaalityöntekijän asiakkaaksi, joten lienen sitten niitä hyväosaisia. Ja täytyy myös myöntää, että itseäni hieman korpeaa sellainen tosiseikka, että Aurinkorannikolle on Suomesta ajautunut myös heitä, jotka ovat sosiaalityön tarpeessa.

Kylmä totuus nimittäin on, että kun rantsun muut kansallisuudet saavat kuulla tästä, niin saavatpa jälleen yhden syyn lisää katsoa suomalaisia alaviistoon, ruotsalaiset etunenässä, tottakai.

Tokihan toivon, että tuo sosiaalityöntekijä sitten saisi myös aikaiseksi jotain konkreettista, kuten esimerkiksi kiikutettua takaisin suomeen ne ns. ”Benalmádenan pojat”. Homopari, joka on velkaa muille suomalaisille jo kohta kaiketi kymppitonnin. Ja tuskinpa koskaan saavat senttiäkään takaisin. Tyhjästä kun on paha nyhjästä. Vaan pahimmassa tapauksessa Max ja Moriz onnistuvat vedättämään vielä sitä sosiaalihenkilöäkin lainaamaan pari kolme sataa omasta pussistaan.

.
.