Don Limpio

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Yritin löytää tätä uutista suomen lehdistä, mutta turhaan…

Etkä löydäkään. Ei Suomessa tuollaisia julkaista, kuten ei myöskään kerrota mitään pohjois-Espanjassa aktiivisesti toimivasta skinhead-liikkeestä ja heidän pesäpallomailajengeistään, ettei Suomen sisäinen maine Euroopan rasisti-fasisti-maana vain saisi pienintäkään säröä.

Ääriliikkeiden nousulle on aina omat syynsä ja oma pohjansa aivan tässä meidän reaaliarjessamme. Miksi hemmetissä ääriliikkeille pitää ehdoin tahdoin antaa noita syitä? Turha syyttää susia, jos itse ei osaa aidata vuohiaan.[/quote]

Minä luulen, että náitä kaikkia uutisia ei julkaista siksi, että ei rohkaistaisi Suomessa jo olevia etnisesti puhtaita voimia. Koska siitá voisi seurata kaikenmoisia hankaluuksia, sehän voisi johtaa esimerkiksi ammuskeluun.

Aäriliikkeillá on syynsä-mitkáhán ne mahtaisivat olla? Olisiko taustalla ajatus eri rotujen ja erilaisten ihmisten eriarvoisuudesta, 1940-luvullahan Euroopassa járjestettiin suuri puhdistus, jossa lakaistiin roskalaatikkoon eri roskarotuja; juutalaisia, mustalaisia, puolalaisia ja siiná samassa yhteydessá myös muuta yhteiskuntien pohjasakkaa, kuten váárinajattelevia, vammaisia jne. Niin meillá kuin muuallakin.

Luulen, ettá jos puhdistuskampanja saa kovasti voimaa tuolla Unkarissa, tai vaikkapa Romaniassa, niin jonnekin nämá puhdistuksen kohteeksi joutuvat pakenevat ja luulenpa, että Suomi on yksi turvallinen kohdemaa. Siellá ei ainakaan toistaiseksi ole pelkoa henkeen tai ruumiiseen kohdistuvasta väkivallasta eikä siellä myöskáán joudu pahemmin nälkää kársimáän.