Döhhhh.! Mikäköhän tuon

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 35 uutisia Döhhhh.! Mikäköhän tuon

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Döhhhh.! Mikäköhän tuon sosiaalityöntekijän toimenkuva sitten loppupeleissä mahtaakaan tulla olemaan?

En siis pätkääkään epäile Heiskasen ammattitaitoa, mutta toivoa sopii, että hänellä on aiempaa kokemusta myös siitä, kuinka välimeren kulttuurillinen ilmasto saattaa muuttaa jopa suomalaisen sisäistä maailmankuvaa.

Ja ei siis tosiaankaan millään pahalla, ja toivotankin hänelle onnistumista työssään, mutta jos sosiaalityöntekijän elinpiiri ja työympäristö on aiemmin sijoittunut yksinomaan Kanta-Hämeeseen ja/tai Tampereen alueelle, niin saattaapa Heiskasen Sallalla olla edessään pienoinen kulttuurishokki, jos nimittäin odottaa kohtaavansa työssään tasan samanlaisia suomalaisia kuin on tähän mennessä kohdannut. 8)

” – Sosiaalityöntekijän tehtävä painottuu suomalaisten tarvitsemien sosiaalipalvelujen saamiseen liittyvään neuvontaan ja ohjaukseen sekä koulukuraattorityöhön.”

Tuon perusteella kyllä pidän oletusarvona, että tulevalla sosiaalityöntekijällä on tukevasti tuntemusta Espanjasta ja etenkin Aurinkorannikosta, tai muutoin hän on auttamattomasti skutsissa. No, ainahan sitä sitten voi tulla tänne orkkiin kyselemään neuvoja. 🙂