do diin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Täällä on jostain syystä täysin ruusunpunainen kuva suomalaisesta koulujärjestelmästä. Outoa on , että vaikka Suomea ei muuten tunneta , niin aivan tavallinenkin kadunmies ja- nainen tietää kertoa miten ihmeellinen koulu Suomessa on. Suomalaiset tietenkin tietävät paremmin, vaikka itä-helsingissä.
Ympäri Espanjaa on jatkuvia mielenosoituksia laajojen terveydenhoidon supistusten ja irtisanomisten takia. Madridissa ja muuallakin ovat opettajat kaduilla osoittamassa mieltään laajojen irtisanomisten ja leikkausten takia.
Taisi olla 300 perhettä JOKA PÄIVÄ, jotka häädetään kadulle koska eivät selviä euroopan pahimman työttömyyden takia asuntolainoistaan.
Kyseinen virallinen työttömyys% on yli 20% koko massa. Andaluciassa se huitelee 30%:ssa.
Tälläkin hetkellä kymmenet , itse asiassa sadat poliitikot, etenkin paikallistasolla ovat syytteessä rikoksista tai jo vankilassa. Kaikista puolueista. Muuten täällä menee hyvin, aurinko paistaa ja niillä joilla on rahaa on kaikki hyvin.
Ja nyt tulemme , siis kaikki asioista kiinnostuneet, näkemään kaikkea uutta mielenkiintoista , kun 20.11 pidettävät vaalit on pidetty ja PSOE:n häviön jälkeen saadaan uutta rikosta ja korruptiota päivänvaloon.
Joten tämmöistä tämä on, kurjuutta tasapuolisesti.