Det är inte kiva det

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

…Näiden tällaisten kommenttien perusteella voi páätellá, että taas kerran voitti Ruotsi. Henkisesti. 🙁

Kamoon Vanhis! Kukas se nyt tällä kerralla ottaakaan asiat hieman liian totisena? Lätkäähän se vain on, eikä mitään ulkopolitiikkaa. 😉

Ajattelitko ehkä, että ruotsalaiset olisivat tässä asiassa jollain tavoin sivistyneempiä? Kun Ruotsi voittaa lätkässä Suomen, niin siellähän on sellainen irvailu päällä lehdistöä myöden, että ei siinä ainakaan voi mistään sivistyksestä puhua. Nytkin ivasivat ronskisti, mutta hieman liian aikaisin. Oli siellä jo voitonjuhlatkin valmiiksi järkättynä ja muuta sen sellaista, kuin Johannes Virolaisella konsanaan; silloin kun putosi eduskunnasta. }:)[/quote]

Kamoon vaan, Arttu. On hienoa, että Suomi voitti, mutta se ei ole hienoa, että porukka juhlii kuin moukat. Haparandalla tämmöstä menoa:

Enligt flera medier har det också rapporterats in ett par fall av flaggbränning; av den svenska flaggan.

– Det tycker vi inte om, säger Holm.

Polisen i Haparanda fick under kvällen och natten förstärkning från av en handfull konstaplar från polisen i Kalix och Luleå. Bråket höll på en bit in på natten.

– Finnarna brukar komma över och föra liv även efter vanliga matcher, men här var det ju lite speciellt. De har väl någon sorts lillebrorskomplex. Det är tur att det inte är så ofta de vinner, säger Holm. (Dagens Nyheter)