Defibrillaattori

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Mä en ainakaan älyä mitä hyötyä mahdollisesta defibrillaattorista voisi lennolla olla…mä en ainakaan haluaisi, että mua jysäyttäisi mikään puoskari, ufff. Siinähän voi käydä kipeesti, jos ei tilanne vaikka vaadikaan jysäyttämistä…

Sairaan pitää tietää lentomatkustamisen terveydelleen aiheeuttamat ”riskit” ja ottaa lentäminen huomioon lääkityksesä ja valmistautua matkaan hyvissä ajoin.
Yht´äkkisen tilanteen hoidossa on aika sattumanvaraista se miten tila hoitoon ja ensiapuun vastaa on aika sattumaa jos legurilla sattuu olemaan juuri tarvittava ensi- ja tehohoidon erikoistumisala hanskassa.

Ensiapua ei mun kokemuksen mukaan osaa kukaan Finskinkään koneessa antaa, ellei matkassa ole leguria tai hoitsua. Kyllä niillä lennoilla joilla olen Finskilläkin mennyt ja on ensiapua joku matkustaja tarvinnut niin on kuulutettu onko paikalla lääkäria tai sairaanhoitajaa.

Jotta laatua saa rahalla, ja kukin tuhlatkoon niin paljon kuin sielu sietää lentomatkoihinsa, mutta mun näkemykseni mukaan siellä ilmassa ollaan kyllä aikalailla yksin niin Finskin, Lufthansan, kuin Ryanairinkin koneissa.
Virginillä taisi joskus olla juttu toisin, niillä on ollut sairaanhoitajia lentoemoina, nykyisin en tiedä.

Toisaalta mä en ole vieläkään lentämässä Malagaan minkään firman kyydillä.