Cruizeri kuittaa….

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset EM-fudis: Hupsista! Cruizeri kuittaa….

LINKKI

La Cruizer
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.03.2007
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 238

Cruizeri ei ole kadoksissa, mutta tosiaan, fudisjutut saivat ainakin aiemmin aika niukan kannatuksen täällä orkissa… Eli se sai hieman hiljentymään.

Juuri päättyneessa matsissa Espanja siis voitti Italian, ja TÄYSIN ansaitusti. Vai muistuuko jollekin mieleen jonkun spagettijengin pelaajan nimi? Luca Toni? Juu, sehän se siellä kaatuili minkä ehti kun 25 senttiä lyhyempi ja 30 kiloa kevyempi Silva taklasi… Joku muu?? Aivan, ei täälläkään sytytä. Paitsi ehkä Gattuso ja Pirlo, jotka eivät päässeet kentälle kun korttisaldo näytty miinusta.

Espanja olisi ansainnut voittaa matsin jo aiemmin: Silvan (Valencia) kolmesta erinomaisesta laukauksesta kaksi meni aivan pikkuisen ohi, ja yhden pelasti Italian kannalta maalitolppa. Iniesta (Barsa) ja Villa (Valencia) kaadettiin rangaistuksitta aivan rankkarialueen tuntumassa (sisällä, itse asiassa), ja useita muita hyvin-läheltä-piti tilannetta koettiin Espanjan hyökätessä.

Tänään, huolimatta valencialaisuudestani, huomasin tsemppaavani Puyolia (Barsa), huokailevani Güizan (Mallorca) nousuja, ja huutavani Casillasin (Madrid) nimeä. LA FURIA ROJA nos une!!! Nyt täytyy meidän spanielien nollata tilanne, unohtaa aiempi voitto Venäjää vastaan, ja pistää samanlainen esitys pystyy kuin tänään – vähempi ei kelpaa, kuten tulppaanit jo eilen pääsivät toteamaan!

POOOODEEEEEEMOOOOOOOSSSSSSS!!!!!!

Raya, kuinkas siellä hengitetään tämäniltaisen jälkeen?!! 🙂

PS. Hienoa, että OC:kin on vihdoinkin ymmärtänyt tämän jalon pelin tärkeyden! Better late than never… 😉