Costa Rent

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä reissupirkko
reissupirkko Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.12.2006
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 37

Moro,

kesällä törmäsin ilmoitukseen Surin ilmaisjakeluversiossa, jossa kaupattiin edukkaita autoja pitkäaikaisvuokraukseen (asia siis kiinnostaa minuakin…) eli firma on Costa Rent ja puhelin 606 293 006, http://www.costarent.net, ilmoittavat alkaen hintaa 299€/kk ja vuokraajan on oltava minimissään 35-vuotias. Autot eivät ole uudenkarheita, mutta ei mitään ikäloppujakaan, valita voit itse, minkä vuoden mallin otat ja hinta tietty nousee vuosimallin ja kokoluokan mukaan. Putiikkia pitää ruotsalainen mieshenkilö. Suositella tätä en voi, koska ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta tästä ainakin voisi kysyä.

Sitä vastoin suositella voin http://www.hispacar.com se on autovuokrauksen ”brokeri” joka takaa sinulle halvimman voimassa olevan hinnan ja heillä on useita sopimusautovuokraamoja. Olemme sen kautta varanneet autoja jo vuosia muutamaksi päiväksi -8viikoksi ja ollaan oltu aina hyvin tyytyväisiä.

Ja sitten toinen mistä voit kysyä pitkäaikaisvuokraa:www.cargest.es, Malagan lentokentällä, liikenneympyrän vieressä on heillä tsto, hakevat ja tuovat kentälle, usein meidän hispacarin kautta vuokraama auto on tullut CarGestilta, enkä edelleenkään voi olla tyytymätön. Ei kusetusta, ei ihmeellisiä lisämaksuja, tankin palautat niin kuin se sulla ottaessa on ollut, eli maksat vain siitä bensasta mitä itse käytät (eli jos tankki oli otettaessa puolillaan, palautat sen puolillaan, ja se bensan määrä merkataan siihen vuokrasopimukseen, että sekään ei ole mitään arviokauppaa :-)).

Jos testaat tuota Costa Rentia niin kerrothan sitten kokemuksistasi! Ja hyvää matkaa, ihana aika tiedossasi! Itse palasin juuri vuorotteluvapaan ensimmäiseltä puolikkaalta ja tuskin maltan odottaa toista 6kk jaksoa ensi kesälle!