Costa Blancan vuokrista

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tulmu
Tulmu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.04.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 7

Tyrkkäämpä tähän rakoon pientä vertailua Costa Blancan vuokrista. Ovat tarjouksia, joita olen saanut kysellessäni vuokra-asuntoja (villa) 9 kk:ksi, kaikissa 3-4 makkaria, 2 kylpyhuonetta, neliöitä 100-130 välillä. Yleinen uima-allas.

Villamartinissa €425/kk + vesi ja sähkö
Villamartinissa €750, sisältyy kaikki
Quardamarissa €600, sisältyy kaikki
Quesadassa €600 + vesi ja sähkö, tää on rivitalossa
Quesadassa €500, sisältyy kaikki
Algorfassa €800, sisältyy kaikki, myös oma uima-allas

Villoissa on keskuslämmitys ja lisänä pattereita ja/tai ilmalämpöpumppuja. Sähkön kulutushan on kiinni siitä kuinka noita puhalluttaa. Hälytysjärjestelmät näyttäisi olevan kaikissa, internetyhteys järjestyy, käyttökulut itselle käytön mukaan.

Itse en pidä pahana, mutta vertailuun itselläni on laittaa vain Costa del Solilta:
2 vuoden ajan 2 makkari, yks kylppäri kerrostaloasunto Benalmadenassa, €750/kk+sähkö (saatiin tingattua 700ksi jatkossopimusta tehtäessä). 6 kk 1 makkari rivari La Calassa €500/kk+sähkö. Yleinen uima-allas molemmissa.

Vuokralaisen markkinana pitäisin, jokaisessa on voinut tingata hinnan ensin esitetystä, huippuna oli lähtö €1.200/kk. Ja kaikki noista asunnoista ovat lähtökohtaisesti viikkovuokrauksessa olevia, mutta kun varuskalenterit netissä näyttää tyhjää (kesän jälkeen), löytyy intoa pitkäaikaisvuokraukseen.

Riskinä on että kämppä myydään kesken vuokrauskauden, yhdessä tapauksessa kävi jo niin ennenkuin ehdittiin edes asumaan. Joten älkää te nyt innostuko ostamaan Costa Blancan kämppiä vaikka hinnat tulisivatkin ropisten alas 🙂