comprendemos o no

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

santiago kirjoitti:

Kyllä on syyt syvällä ja selittämättömät kun ja jos jaksaa puolustella näitä islamilaisen maailman käytäntöjä. PISTE

Jos minua tarkoitat niin en miná puolustella yritá vaan ymmártáá. Jostakinhan námá johtuu. Ja valitettavasti ihan samaa paskaa tapahtuu joka puolella, ei ihmisten pahuus ole uskonnosta kiinni. Sen enempáá kuin hyvyyskáán. Uskonnot vain OIKEUTTAVAT alistamaan, pakottamaan, raiskaamaan, tappamaan. Ihan kaikki uskonnot ja ihan kautta maailman sivun. Jopa ateismi, se oikeuttaa murhaamaan niitá, jotka eivát ole ateisteja. Kummako siis tuo, jos pieni páá ihan sekaisin menee…ja tulee tarve ymmártáä.. 😕 😕 😕 :?[/quote]
Nohh nohh..! Kukas se nyt yleistääkään? Nythän on niin, että eivät yksinomaan uskonnot, vaan myös tapakulttuuri ja ennen kaikkea diktatuurinomaisesti johdettujen maiden sulkeutuneisuus auttavat raakojen tapojen ja sikamaisten (ohh.. anteeksi, sika, tuo herkullinen otus:) alistamiskäytäntöjen säilymisessä.

Uskontoja ei siksi pitäisikään aivan tuosta vain mennä niputtamaan samaan ”väkivallanoikeuttajien” risukimppuun. Esimerkiksi buddhalaisuus ja bahá’í-uskonto ovat väkivaltaa vastaan. Ja kappas kappas, tuo jälkimmäinen, islamilaisissa maissa ja etenkin Iranissa tappotuomiolla vainottu, on saanut alkunsa juurikin islaminuskon šiialaisen haaran šaikhilaisuudesta.

Eikä se ateismin aate ole koskaan oikeuttanut tappamaan ketään.
Mistäköhän tuon keksitkin?

Kristittyjen (tai tarkemmin sanottuna paavien) pirun kauan sitten tekemät ristiretketkään eivät suinkaan olleet mikään raamatun käsky, vaan silkkaa uskonnon tulkintaa, jota myös imaamit tänä päivänä kernaasti harjoittavat kyltymättömässä tappamisen himossaan.

Toisaalla kirjoitit, kuinka ihan kamalan paljon jenkkiläläiset ovatkaan noita ählämeitä (etupäässä naisia ja lapsia) tappaneet. Sanonpa vaan, että kyllähän ne ahlamsaleikum-porukat ihan itse ja omin käsin ovat noissa islamilaisissa maissa tappaneet niin rynnäkköaseilla kuin räjäyttämälläkin sellaisen vuoren kokoisen läjän ihan normi siviilejä, että amöriikkalaisten harhaluodit ovat siihen verrattuna peanuts.

Itseäni noiden jenkkipellejen toiminnassa eniten ärsyttää se saamattomuus tuon demokratian levittämisessä. Aikaansaannoksillaan ei voi kehuskella tyhmäkään.