clip–> Kirjoittanut bhajee

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Rookeri
Rookeri Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 213

clip–>
Kirjoittanut bhajee Ti, 16/03/2010 – 20:03.

Suomessahan on vielä tuo älytön pykälä että yli kartsan ei saa tuoda (edes manner-Espanjasta) ellei niissä askeissa ole niitä suomenkielisiä varoitustekstejä.
Enpä ole täkäläisissä estancoissa nähnyt niitä suomenkielisinä…
clip–<

Haluaisinpa nähdä sen lakipykälän jonka nojalla tulli rupeaisi tarkastamaan matkustajilla olevia matkatavaroita, silloin kun kuljetaan EU:n sisällä. Periaatteessahan tullin pitäisi silloin epäillä kaikkia törkeästä rikoksesta ja sen perusteella sitten tarkistella. Käytännössä mahdoton toteuttaa. Tuollaiset lakipykälät ovat sarjassa , miten valvotaan, ei mitenkään. Eihän kännykän käyttöäkään ajaessa sallita ja ne jotka on siitä kärynneet ovat ajaneet esim. ylinopeutta ja kameran kuvassa näkyy kännykkä korvalla ja ilman turvavyötä etc.
Kannattaako noita asioita edes ottaa vakavasti, en tiedä. Vuonna -80 kun ensimmäisen kerran kävin Espanjassa omalla autolla, niin siihen aikaan ainoa tulli joka teki tarkastuksen oli Suomen tulli Helsingissä, mutta se oli siihen aikaan ja nyt on ajat toiset. Viimeisin reissu kun tehtiin muutama vuosi sitten omalla autolla niin eihän rajoilla edes ole sellaisia tarkastuspisteitä jossa tullaus voitaisiin suorittaa, ainakaan en huomannut niitä.

Aika entinen ei koskaan palaa, vai palaako ?