Clickairista

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tuomo
Tuomo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
bhajee kirjoitti:

Kaverini pääsi muistaakseni jollain 120 eurolla Málagasta Hesaan (yhteen suuntaan).

Minä olen vissiin se kaveri jota tarkoitat. Ei se nyt ihan non halpaa ollut, vaan 140. Ja kahdessa pätkässä: iltapäivällä parsseloonaan josta 0:45 lento edelleen, kuten toisaalla mainitaankin.

Se kahdeksan tunnin tauko sopi tällä erää minulle oivallisesti, koska en ollut vuosikausiin päässyt Parssessa käymään, ja sieltä lentokentältähän on näppärä bussikuljetus cityyn ja takaisin. Mutta enpä tiedä jaksanko tuota joka kerta.

Ja kun tämä oli elämäni ensimmäinen lento ns. halpalentoyhtiöllä, niin tämäkin kupru tuli yllätyksenä: matkatavarat selvitettiin Malagasta vain Barcelonaan asti. Eli ne piti noutaa pois , välivarastoida lentoasemalle ja tyrkyttää yöllä uudestaan koneeseen. Halpisyhtiöt kuulemma eivät ole mukana sellaisissa yhteistyösopimuksissa, jotka mahdollistaisivat matkatavaroiden klaaraamisen suoraan määräsatamaan.

Sinänänsä virkistävää Bercelonapromenaadiani synkisti suuresti etukäteisvitutukseni sen johdosta, että luultavasti em. seikkoihin liittyen joutuisin maksamaan ylipainomaksuni 52e toiseen kertaan. No, eivät ne sitä onneksi sitten kehdanneet tehdä.