Ciao!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Max0
Max0 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6

Älä nyt revi pelihousujasi innostuksesta =) Omasta lähtökohdastani ja näkökulmastani ajatellen on varsin oletettavaa, kun lähdet ulkomaille, että siellä ei varmaan puhuta Suomea. Toisekseen mikäs sen parempi, kuin samalla saa harjoitettua asiakkaan omaa kielipäätä ja sillä tavalla saa lisättyä asiakkaan omaa itsevarmuutta kielen käytössä. Matkastakin voi tulla antoisampi!

Suomalaiset kun kuitenkin jauhaa tätä kansalliskieltä 365 päivää vuodessa, joten miksi ei sitten voisi matkalla puhua, vaikka sitten Norjaa! =D

Ylpeä voi olla mistä asiasta vaan, suomalaisuudestakin, mutta, kuten monessa asiassa on se MUTTA..todellakin oma lähtökohtani on harjoittaa ja harjaannuttaa omaa kielitaitoani, niin mieluummin pyrin käyttämään muita kieliä kuin Suomea. Suomenkieltä kun on tullut vuosikymmenet jauhettua, niin olisihan se loistavaa, jos kerrankin saisi keskittyä muihin kieleen ja koska kirjasta suoraan kieltä ei opi – käytäntö opettaa eniten, niin miksi ei sitten keskittyisi käytäntöön. =)

Ei kannata aina yleistää, että minkälaisia Suomalaiset on jne. Sillä itsehän tuossa juuri päätit niitata taas Suomalaiset maan rakoon negatiivisella ilmauksellasi, se siitä ylpeydestä! 😉 Jos joskus olet kuullut, että asioita voi katsoa monesta eri näkökulmasta, oma näkökulma voi olla asiaan täysin eri, mitä toisen. Tässä tapauksessa katson asiaa aivan eri lähtökohdasta =)