chivatos y soplones

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma suomi on oikeusvaltio chivatos y soplones

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Suomen uskotaan olevan olevan oikeusvaltio. Mutta siltikään siellä ei toimi se oikeusvaltion periaate, että kansalainen on syytön siihen asti kuin toisin todistetaan. Nyt näköjään sakotusperusteeksi riittáá pelkká jonkun tekemá rikosilmoitus ilman näyttöä ja ilman tutkintaa. Ainakin liikennerikkomuksissa, toistaiseksi. Ja pelolla odotan, koska meitá aletaan rangaista samalla periaattella myös muista ilmiannetuista rikkomuksista ja rikoksista. Esimakua on tuo sossun láhettámän lastenhoitajan suorittama asunnon tutkiminen ja poliisille tekemá ilmianto salaperáisestá jauheesta – joka sitten osoittautui edesmenneen lemmikin tuhkaksi.

Poliisit ratsasivat perheen kodin oudon vihjeen perusteella. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011110214678451_uu.shtml

Eilen nousi esiin uutinen, jossa poliisi oli sakottanut espoolaista Milla Wessmania pelkästään kuulopuheiden perusteella. Porvoolaiselle Heidi Leinoselle kävi kesällä samoin. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011110214685328_uu.shtml

Ja nyt kun ainakin nämä kaksi ilmiantoa naapurista ovat näin hyvin toimineet, tulee aivan varmasti poliisille aina vaan lisáá ja lisáá ilmoituksia milloin mistákin. Kateushan sitá teettää ja kiusan tekemisen tarve. voi kun on kivaa.. kun poliisin karhuryhmä rientáá sitten paikalle hampaisiin asti aseistautuneena.

Leikkiaseen kanssa ammuskellut poika aiheutti poliisioperaation Helsingin Vuosaaressa tiistaina. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011110114681068_uu.shtml

Ja tástá kaikesta kansalaisten ja poliisin aktiivisuudesta huolimatta oikeat rikolliset ja murhamiehet káyskentelevát vapaalla jalalla. }:) }:) }:)

Jennan taposta epäillyn pahoinpitelysyytteen käsittely siirtyy:
Yksi syytetyistä hukassa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011110214684561_uu.shtml