CATSALUD?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ananasa
ananasa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.11.2008
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 12

Olen nyt ollut täällä töissä vajaan kuukauden ja minulla oli NIE ja Seguridad Social numero hankittuna jo tammikuussa. Niillä olen nyt sitten tehnyt töitä täällä. Kun hain Seguridad Social-numeron neuvoivat toimiston sedät minua hakeutumaan lappusen kanssa sitten lähimpään terveysekeskukseen jotta saisin tuon catsalud-kortin.

No, tuo terveyskeksukseen hakeutuminen vähän sitten jäi ja toissa viikolla tuli vihdoin mentyä kun sairastuin aika rajusti. Ajattelin, että kait se nyt sit hoituu kun kiikutan sinne NIE:n ja sen seguridad social-lapun sinne. No ei, vastaanottotiskin nainen kysyi että oletko tehnyt empatronamienton ja vastasin että en. Sen jälkeen se löi mulle uuden A4-käteen, joka on täysi kopio tuosta mun seguridad social-lapusta ainoastaan sillä eroituksella että omassa lapussa lukee otsikkona: ’Resolución: asignacion de numero de seguridad social o numero de afiliación ja tuossa kopiossa lukee:’ inorme sobre numero de seguridad social o numero de ailiación’. Ja tuo kopio ei siis ole mikään info-lappu, vaan se täti siellä tiskin takana sanoi että ’sun pitää mennä takas sinne sossutoimistoon ja pyytää niiltä tämmöinen.’ Se vaan näytti aika hapanta naamaa kun yritin kysellä lisää joten se jäi sitten siihen.

Olen aivan ulapalla että mitä mun siis oikeasti pitää tehdä nyt, mennä uudestaan sinne sossutoimistoon vai hakea empatronamiento jostain vai mitä täh? Neuvokaa joku vaikka jolla on jo tuo catsalud kortti ja jos mun tarvii tehdä se empatronamiento niin missä se tehdään täällä barcelonassa? Onko joka barriossa joku oma mesta vai kuinka?uffffff….apua pliis.