Casa Anita

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
Johan Toki Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Runsaasta palautteesta riemastunut miehistöni päätti pitää asian tiimoilta lounaspalaverin ja paikaksi valittiin Casa Anita Fuengirolan huvivenesatamassa, 2 laiturin edessä. Miehistöni kiireistä johtuen puhelinpalaveriksi homma kuitenkin meni ( kiitos nykyteknologian, näinkin saadaan asiat sujumaan ), mutta ei sinä kaikki – syntyihän näin kuitenkin mittavat säästöt puuttuvan miehistön ruokailun kustannuksista.

Yksimielisesti
päätimme, että aterioidemme hinnoista emme missään tapauksessa suostu keskustelemaan lainkaan, sillä rahasta puhuminen on mielestämme niin rahvaanomaista. Tähdistö merkinnät saattavat olla myös liian hankalia meille – raportoi perämies joka normaalisti tietää niistä kaiken ja ehdotti siirtymistä suoraan kolmen tähden järjestelmään. Nämä asiat hyväksyttiin yksimielisesti ja kirjattiin lentopäiväkirjaan.

Ja nyt lounastamaan – saanko esitellä:

CASA ANITA Fuengirolan huvivenesatama

Arvostelupisteet 1-3
Miljöö **
Palvelu ***
Ruoka ***

Kumppanin kommentti:
Mahtavat tomaatit ja tortillat eika katkaravuissakaan mitaan moittimista! Mukava omistaja pariskunta. Aivan toista luokkaa kuin viereiset enkku paikat. Toimittajalla aurinkolasit.

Tämänkertaista kohdettamme ei liene vaikea löytää tämän kuvan perusteella.

Täällä on minun mielestäni koko aurinkorannikon paras Tomate a´la Andaluza.

Gampas Pil Pil teki kauppansa näin hyvin, eli parempaa kuvaa emme ehtineet saada annoksesta kun jo viimeisiä paloja vietiin.
Tämän ravintolan ateriat ovat varmoja valintoja – aina takuu hyvää. Ravintolan omistaja on urbaanin legendan mukaan työskennellyt aikaisemmin neljän tähden hotellissa ( joka on jo nykyisin muuttanut nimeäänkin ) keittiömestarina Esteponassa tahi Marbellassa, tietääkö kukaan enempää aiheesta?

Talon Tortilla Española
on myös ehdottomasti maininnan arvoinen herkku, jota emme tänään jaksaneet syödä – on sen verran täyttävä. Olenpa muuten nähnyt itse Karinkin hiipivän taannoin näillä kulmilla tortillaa noutamassa – kotiin… 😉

Tässä se ruokalista nyt on kaikkien ihasteltavaksi – Espanjalaiseen tapaan näissä ei suosita hintamerkintöjä, toki pöydistä sitten löytyy tarkemmat menyt.

PS. Kumppanillakin oli aurinkolasit päässä, mutta ne eivät estäneet häntä näyttämästä silti komealta… 8)