Carrefour

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ziiuska
Ziiuska Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

näkyykin olevan melkein lähikauppa parin liikenneympyrän takana, joten sinne siis suuntaamme aluksi. Toisaalta en tykkää yhtään ns. kaupassakäymisestä mutta olen ollut sitä varten ”kauppalakossa” nyt tämän alkuvuoden…… ja jotenkin uusissa paikoissa on mukava katsella tavaroita ja toisaalta onhan se ”hupiakin” arvuutella ruokapakettien sisältöä ummikkona. Ja sitten kotona tutkia mitä tuli ostettua.

Nuoruusvuosilta muistona ekalta Ruotsin matkalta; ostin illalla kahvimaitoa ja kun aamulla leirintäalueella itse kahvit keittelimme ja maitopurkin avasimme,oli naurussa pitelemistä…………piimää kahvin kanssa! Jäi kahvit juomatta. Sitten astelimme leirintäalueen kahvilaan ja tilasimme kahvit 3:lle. Tuli kahvit ja tuli maitoa……..pieni liraus joka kuppiin. Pyysin lisää, ei ollut! Jäi kahvit juomatta. Teki mieli lähteä kotiin! Tästä erinomaisesta kielitaidostani kuulen aina silloin tällöin ”vinoilua” vieläkin kun olemme kaupoilla.

Lidl:n valikoimaan olen yrittänyt silllointällöin tutustua. Arroyn supersol laitettu ”muistiin” ja myös muut vinkit. Kiitos Kris ja DonB. ja N35u.

Suomessa bonuskortitonta kaupassa lähes kummeksutaan, ainakin meilläpäin. Jos korttia ei ojenna maksutapahtuman yhteydessä, sitä välittömästi kysytään, ja jos ei ole, saa melkein kummaksuvan katseen. Täytyy myöntää, että noita kortteja on itselläkin kun joskus on ollut joku ”todellinen” tarjous vain ”kortillisille” niin sitten on tullut se otettua. Ja tuleehan niistä hieman säästöä pitemmän päälle vaikka joskus hieman huvittaa, kun tipahtaa postiluukusta 1000 pistettä joka on sitten kokonaista 5 euroa. Olis nyt ees 10, niin ymmärtäs paremmin tuon 1000!