Camping L´Alqueria

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Minulla on perheineni kokemusta toistaiseksi yhdestä ja ainoasta leirintäalueesta Espanjassa.
Camping l´Alqueria, Gandiassa oli tukikohtanamme kuukauden päivät vuonna 2002.
Olimme liikenteessä Suomesta lentäen Alicanteen ja vuokrasimme auton koko ajaksi Sol Marista, joten asumuksemme oli mökki mukavuuksilla.
Varaukset ja maksut etukäteen hoituivat suomalaiseen pankkitapaan helposti ja kalliisti. Paikanpäällä suoritin saavuttuamme koko ajanjakson vuokran ja takuumaksun joka taisi olla 100:n euron luokkaa.
Mökki oli ikääntynyt mutta siisti, kaasuliesi ei alkajaisksi toiminut, mutta ”Chico” tuli hetimiten korjaamaan sen.
Palvelu oli rajoittuneesta kielitaidostani huolimatta ensiluokkaista ja leirintäalueen uima-altaat palvelivat vesipetojamme kunnolla.
Tutustuin helposti muutamaan vakiasukkaaseen ja sain keskusteluntynkää aikaiseksi -yllätys, yllätys, jalkkiksesta ja Valencia CF faniudesta.

Muutaman päivän asumisen jälkeen saimme vieraita, kaksi suloista kulkukissaa, ”Mikko” ja ”Amanda” vierailivat terassillamme päivittäin, tulipa Mikko eräänä aamuna herättämään lapsiakin, kun jätin oven auki.
Mökkimme toimi verrattomana tukikohtana seikkailuillamme Valencian maakunnassa, alue oli siisti, ihmiset mukavia, niin henkilökunta kuin asiakkaatkin.
Alue tuntui turvalliselta, puomit sulkeutuivat hyvissä ajoin ennen yötä.

L´Alqueria on myös paikkana viihtyisän oloinen toisin kuin monet Valencian seudun leirintäalueet, hintatasoltaan se oli ainakin silloin kohtuullinen.
Ainoa haittapuoli vaikuttaisi olevan, ettei heillä ole puutetta asiakkaista.
Minä ja muutama muu suomalainen emme ole saaneet heiltä enää muutamaan vuoteen minkäänlaista vastausta varauspyyntöihmme. Puhelimessa kerrotut hintatiedot mökeistä olivat uskomattomat, netissä luvattuihin verrattuna, tosin nou hätä he eivät koskaan lähettäneet varausvahvistusta.
-Joten se siitä!

http://www.lalqueria.es/