Camp-huumoria?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 34 Camp-huumoria?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Don kirjoitti:

tämä camp-huumori … että camp olis joku huumorin laji. Ehkäpä vaekka OC valasis enemmän tämän taetolajin saloja.

Nyt ystäväni Don Bavarontti heitit mulle kysymyksen, johon toivoisin nimimerkin ”eiole” mieluummin vastaavan, hänen sen tänne ensimmäisenä lanseerattuaan. Mutta hyvä kun kysyit!

Omalta osaltani en sitä mielelläni käytä kuten en mielelläni muitakaan termejä, joita en pysty selkeästi edes itselleni selittämään, vaikka tuntisinkin voivani semmoista ymmärtää tai käyttää.

Enimmiltään olen jättänyt camp-huumorin syvällisemmän merkityksen ymmärtämisen sinne, missä siitä eniten kait nautiskellaan. Menneiden aikojen rääväsuu-risuparta-ryhmäseksi-radikaalit ja turhien tosiasioiden tutkijat (Loka Laitisen inhoamat dosentit) ja tyypit jotka istuvat tärkeinä kirjoittelemassa apuraha-anomuksia jne. Lienenkö väärässä?

Ajoittain olen ajautunut akateemisiin kuppilaseurueisiin, joissa pohditaan niin syvällisiä ettei tule mieleenkään kysyä, mitä rehellisiä töitä asianomaiset henkilöt ovat ansioikseen suorittaneet ja huomannut viihtyväni huonosti. Ja jälleen kerran todennut ettei se mitään vaikka ihminen olisi insinööri, jos se on muuten terve. Työelämässä toimivat oppineet ovat sitten ihan toisenlaisia – sekä enemmän että vähemmän koulutetut, mutta sen lisäksi muutoinkin oppineet.

Älköön tästä nyt kuitenkaan sitä johtopäätöstä vedettäkö, että olisin akateemista sivistystä ja korkeampaa koulutusta vastaan. En suinkaan, vielä mahtuu maailmaan tohtoreita siinä missä muitakin työnhakijoita, joiden kaikkien toivon löytävän paikkansa maailmassa. Ja onnistuvatkin, kunhan oppivat tekemään töitä.

Hei, nyt mä lopetan. EIOLE – ANNA SINÄ SELITYKSET CAMP-HUUMORISTA!