Camp-huumori

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 34 Camp-huumori

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä eiole
eiole Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.09.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 153

Don Bavarontti kirjoitti
”Ylioppilaslehestä tuommonen poeminta campista… “Camp-ilmiöstähän on puhuttu jo 60-luvulta lähtien. Camp on asenne, jolla katsotaan esimerkiksi kökön näköistä skifiä.”

Kökkö on hyvä sana kuvaamaan tätä huumorin lajia. Camp-huumori elää ja kukoistaa meidän keskuudessamme, joihin puree tilannehuumori. Campia on toiminta, puhe tai ilmaisu, joka on ristiriidassa sen hetkisen tilanteen kanssa, Esimerkiksi kovaa kundia näyttelevä uhoilija suuttuu ja alkaa huutaa vaivaisella falsettiäänellä täysin asiaankuulumattomia siivottomuuksia. Tai vapaamuotoisessa juhlassa joku nousee kovat kaulassa klistämään lasia ja pitää pitkäpiimäisen puheen paperista lukien.

Aikaisemmin keskusteltiin pitkään Pacosin kukkahattutädeistä. Heitä en ole nähnyt, mutta ovat camp-henkilöitä parhaasta päästä, jos todellakin sauvakävelevät tuuliasissaan kukkahattu päässä, aidot perintökorut sormissa ja kaulassa.

Pakkaan juuri Saksanmatkaa varten. Siellä joku voisi pitää camp-henkilöinä nahkahousuorkesteria, jossa näkyy vuosien Eisbeinin syönti ja parilitraiset oluet.