calmate cariño

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

H.S. vanhatyttö,

Turha mun on sua valistaa, mutta ihan kuriositeetin vuoksi voisitko kysyä tuon varoitukseni järkevyydestä paikallispoliisista tai turvafirmojen edustajilta? Jos sen verran espanjankieli kääntyy…. Voisitko sitten raportoida tänne keskustelun tuloksen? LOL[/quote]

Herra Hot, miksi jatkat keskustelua tähän tyyliin? Sinun tapasi ei osoita sitä korkeaa sivistystä, jolla rehvastelet. Ja kyllä espanja sen verran kääntyy, ja hieman enemmänkin, jos tarvitset tulkia, niin käänny puoleeni ihan luottamuksella.

On muuten ihan selvä ero, jos kysyn poliisilta tai turvafirman edustajalta. Arvaatko miksi, no et varmaankaan, katso se turvafirman edustaja haluaa MYYDÄ minulle hienon ja kalliin järjestelmän. Ja poliisi kysyisi, että missä rouva asuu ja miten, se riski riippuu pitkälti myös siitä. Ja voisi se poliisi kysyä sitäkin, että säilyttääkö rouva arvokasta omaisuutta kotona ja kuinka laajalti tiedetään, että rouvalla 100.000 euron arvoinen koti-irtaimisto ja koruja ja käteistä piirongin laatikossa.

Ne on kuule señor Hot semmosia nämä asiat, että kannattaa käyttää ihan sitä tavallista maalaisjärkeä. Vaikka olisi miten sivistynyt.

Mutta eiköhän nyt lopetetan tämä keskustelu, tämä ei johda mihinkään. Hyvää ja turvallista kevättä sinulle. Ja on hyvä, että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä, ilman niitä ei olisi edistystä.