calma

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
guanche kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Onko tämá nyt tátá mainitsemaasi orkin tyyliä? Ettá ei kestetá kriittistá tekstiá, tai edes kotimaassa julkaistuja uutisia, rakkaan kotimaan asioista. Muista maista voidaan kyllá louskuttaa ikenet irvessá ja sylki suupielistá roiskuen. Shit shit, mierda }:)

Heh… sitä se on, ymmärsit viimein, mutta toisin päin. Espanjan arvostelulle täällä ollaan herkkänahkaisia, tai oikeastaan teitä on vain muutama hassu … alan kuitenkin oppia nykytavoille, vaikka vähän tätä forumia nykyään lueskelenkin ja vielä vähemmän kirjoittelen. Mukava huomata, että sinä ja kaverisikaan ei suuremmin ***tuilua kestä 🙂

vanhatyttö kirjoitti:

kyllä en löytänyt tuoreempia uutisia asian tiimoilta.
ärsy ársy }:)

Eipä ärsytä… no way …. hiukan hymyilyttää :)[/quote]

Mukava tavata ihminen, jolla on huumorintajua! 🙂 Tällekö me nyt nauretaan porukalla?

espanjalaisen ravintolan keittiössä….tämän todistaa jo korkea salmonellatartuntaprosentti, joka lienee Euroopan huippua! Shit Smiling Buen provecho!

Heh heh heeee-eeee-e-e-eeee 😀 😀 😀

Mutta ihan oikeesti, ei salmonella ole naurun asia. Eiká pilaantunut juomavesi. Eikä meillá ole mitáán syytá riidellá siitá, kummassa maassa tapauksia on enemmán. Suomessa valitettavan paljon. Ihmeen paljon, kun niin paljon kehutaan puhtautta. Ja toisaalta Espanjassa hämmástyttáván vähán kun otetaan huomioon kuinka paljon täállá on ravintoloita ja kuinka paljon ihmisiá ja kuinka lámmintä. 8)