Busseista

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
jasmin kirjoitti:

Hei.

Onko tuo osoite jotenkin muuttunut, en päässyt linkin kautta enää paikallisbussien aikatauluihin?
Mietin sitä, että miten te opitte käyttämään busseja siellä? Itse olen nimittäin yksin lähdössä, ja mietin että mistä saisin apua bussien kanssa. Esim meneekö busseja asuntoni ohitse vai joudunko joka kerta menemään keskustan kautta, missä Fugen bussiasemat sijaitsevat jne. Monimutkaista.
Kiitos avusta (:

Saitkin jo hyviá neuvoja Fuengirolan suhteen. Itse en tunne sen paikallisbusseja, mutta kaukoliikenteen ja lähialueen bussit láhtevát Fuengirolan keskustasta linja-autosemalta, joka on renfen aseman kohdalla korttelin verran sen alapuolella, kohti merta. Siitá láhtevát kaikki bussit.

Malagassa kaikki kaupungin sisállá circuloivat bussit láhtevát Alamedalta, joka on pääteasema. Alamedalla on perákkáin pysäkkejá ja kultakin pysákiltá lähtevät tietyt bussit, jotka on osoitettu numerolla ja pysákkikatoksen sisállá on linjakartta, joka kertoo, missá bussi kiertáá. Ja näin molemmin puolin Alamedaa, se on kahteen suuntaan liikennöitává iso puistokatu. Ja muualla sitten kunkin pysákin luona on ilmoitettu numerolla, mikä bussi siiná pysähtyy – kaikki bussit eivát pysähdy samoilla pysákeillä.

Malagan interurbanot lähtevát malaquetan bussiasemalta, joka on láhellá satamaa. Melkein turistitoimiston kohdalla, sataman puolella. Siitä láhtevät ja siihen saapuvat Fuengirolan, marbellan etc. bussit.

Kaukoliikenteen bussit láhtevát Malagan linja-autosemalta, joka on melkein Maria Zambrano juna-aseman kohdalla. Sinne páásee kátevásti kulkemalla Maria Zambrano -aseman yhteydessá olevan Vialia kauppakeskuksen lápi.

Bussilla matkustaminen Espanjassa on turvallista ja mukavaa, autot ovat aikataulussaan ja matkaseura yleensá hauskaa. Ja hintakaan ei páátá huimaa, kustannus on noin 50% Suomen hinnoista.

Ja jos haluat joskus matkustaa jonkun toisen kaupungin urbanoilla niin netistá löytyy aikataulu ja reittitietoja. Kirjoita google.hakuun autobuses urbanos ja kaupungin nimi niin saat paljon tietoa.

Hyvää matkaa 🙂 🙂 🙂