buenos días

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Chicabici kirjoitti:

Arnold kirjoitti:

Paa korkki kiinni, äläkä ota tänään enempää! Voit sitten huomenna tulla selvin päin katsomaan, mitä tuli jurrissa kirjoiteltua.

…Kummallista, että suomalainen ottaa heti viinan aiheeseen!!?? En ymmärrä. Miten Suomessa aina uskotaan, että kaikki on alkoholisteja?…

… Missään ei vedetä viinaa aiheeseen mukaan ellei siitä ole erityisesti puhe, eikä ihmisiä leimata juopoiksi ihan noin vain.Tiedän, että Suomessa alkoholi on eriskummallinen ongelma mutta se ei ole niin täällä muualla.

… Suomalainen mentaliteetti on liian herkkä ja jos uskaltaa sanoa reippaasti asiansa, saa juopon leiman. Viihdyn enemmän kotoisissa Intereconomían ym foorumeissa missä kaikki ilmaisee itseään vapaasti ilman, että sivusta joku heittää pullolla päähän! [/quote]Ymmärrän kyllä, että navigoit mieluusti itseesi verraten samanhenkisten kirjoittajie kansoittamillan keskusteluforumeilla.

Vaan kylläpä näyttikin osuvan arkaan paikkaan tuo defaultti spekulaatio korkin sulkemisesta.

Chicabici kirjoitti:

Tuotan sinulle pettymyksen mutta en käytä viinaa.

Niinkö tosiaan? No, siinä tapauksessa on sangen huolestuttavaa, että aivan selvin päin kirjoitat tuollaista uhittelevaa kuolemantoiveita sisältävää tekstiä pelkkien kuulopuheiden perusteella, joita olet kuullut hevosmiesten tietotoimistosta ja lukenut salaliittoteorioihin hurahtaneiden nettisivuilta, kovastikin faktauutisina.

On kovaa puhetta alkaa syyttää virassaan toimivia poliitikkoja terrorimurhaiskuista, ilman minkäänlaista kunnon referenssiä.

Chicabici kirjoitti:

Leganésin räjähdyksessä keskellä yötä ” sattumalta” joku oli ikkunassa filmaamassa pimeää ja tyhjää katua ja kerrostaloja ja sai filmille kun muutamat tyypit hiljennettiin. Asiasta ei puhuttu sen enempi ja muutenkin koko aihe arkistoitiin nopeasti. Kukahan lie halusi ikuistaa tilanteen??

Kamera ei ollut ikkunalla sattumalta, vaan kiinteästi asennettuna kadulla öisin hääräilevien autovarkaiden vuoksi. Sattuikin vain tulemaan kuvaan sillä kertaa aivan jotain muuta kuin Seat’in nyysiminen. Kyllä tästä uutisissakin mainittiin.

Chicabici kirjoitti:

Hankkiutukaa foorumeille ja paikallisten seuraan.

Hevosmiesten tietotoimisto on hevosmiesten tietotoimisto, aivan kansallisuuksista riippumatta. Luuletko, ettenkö minäkin ole tavannut niin netissä kuin IRL salaliittoteorioihin vakavasti uskovia espanjalaisia? Espanjalaisethan muutenkin ovat Euroopan taikauskoisinta kansaa, joten en heidän aivoituksiaan aina ihan ilman pureskelua mene nielemään, vaikka kokemuksesta viisastuneena en väittelemään jaksa herrojen ja rouvien inttäjien kanssa alkaakaan.

Chicabici kirjoitti:

En provosoi, sanon mielipiteeni ja suuren enemmmistön mielipiteen. Seuraa Intereconomía ja Antena3 foorumeita niin pääset makuun.

Jos Intereconomian ja kolmosen foorumit antavat kattavan läpileikkauksen espanjalaisen ”suuren enemmistön mielipiteistä”, niin minä olen Camarón de La Islan reinkarnaatio.