boxi tai loota

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Neña
Neña Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2007
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 285

Uusi loota on nyt sitten avattu, tehty mikä tehty. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää se on varmaa, mutta missään tapauksessa en halua jakaa ihmisiä myöskään eri paikkoihin keskustelemaan. Katsotaan ottaako uusi loota tuulta purjeisiinsa, jos ei ota niin ei sitten. Sitten se voidaan turhana kokeiluna unohtaa orkin arkistoihin.

En ymmärtänyt, että aihe on näin arka. Olen seurannut pulinaboxia alusta asti, mutta vähän enemmän sivummalla, koska en oikeastaan ole tiennyt mistä voisin kirjoittaa. Olen aina silloin tällöin kirjoitellut kuitenkin. Ajattelin, että yhteistyönä voitaisiin me ”uudet” kirjoittajat elvyttää vanhaa perinnettä ja jatkaa pulinointia ihan vapaasti omalla tavallamme. Toki kaikki vanhatkin ovat aivan yhtä tervetulleita kirjoittelemaan edelleenkin.

Maide varsinkin tuntui tuolla chatin puolella ottaneen asian ihan kuin henkilökohtaisena loukkauksena. Minulla on kyllä olemassa ihan oma blogi, joten siksi en uutta lootaa perustanut. Enkä mitenkään halua olla itse esillä sen enempää uudessa lootassa, kunhan joskus kirjoittelen kuten kuka tahansa muukin. Jos sinne nyt siis kukaan sitten lähtee kirjoittelemaan.

Chatti ei oikein ole minun juttuni, koska haluan aina miettiä mitä kirjoitan ennen kuin kirjoitan (vaikkei siitäkään näytä olevan apua). Siksi ajattelin vähän ravistella tätä pulinointi systeemiäkin. Älkää lopettako pulinointia täälläkään.

Itsekkäästi koen siis tämän uuden lootan avaamisen olevan vain positiivinen juttu. Jos jutut jatkuu siellä niin hyvä, jos ei, niin ainakin pulinaboxeihin saadaan taas uutta puhtia, koska sen ”pelastamiseen” ovat ihmiset niin kärkkäästi ryhtyneet :).

Jokatapauksessa oli pulinaboxi 100 sitten viimeinen tai ei niin kai sitä nyt kunnolla ainakin juhlitaan?