bisnismiehet pukeutuu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Olin jo vetäytymässä näyttämöltä,mutta tuli mieleen visiittini suomalaisten sijoittapäiville Fugessa.
Paikkana Beatriz Palace,ei nyt mikään ihan ylimaallinen mesta,mutta taitaa olla **** tähteä.
Yleisö suomalaisia jo hieman varttuneempia (kuten minäkin)henkilöitä.Tunnistin jonkun talous/liike-elämän julkunkin joukosta.
Mutta pukeutumiseen ja ulkoasuun.Ihan ekaksi että saatte vähän kuvaa,jos Lenita olisi ollut siellä,hänestä oltaisiin varmaan päästy,slaagi olisi ollut varma.Pukeutuminen ,ei tietenkään kaikilla ,mutta ihan liian monilla samaa tasoa kuin Kontulan ostarin Siwaan tai viinakauppaan menijöillä.
Uskokaa tämä, tuulipukuja,lenkkareita,lökäpöksyja,liian isoja nahkatakkeja(mustia,mallia hevosmies),epäsiistejä niskatukkia,muutamat shortsit ja sitä rataa.Mä en sano tennissukista mitään muuta kuin että tottakai niitäkin sandaalien(urheilusellaisten)kanssa.
Ja nythän olivat asialla maamme parhaat pojat ja tytöt jotka ovat sinnikkäällä työllä ja älyllään rikastuttaneet maamme kansantaloutta ja siitä on jotakin jäänyt vielä espanjaankin sijoitettavaksi.
Tämä kaunis ja edustava joukko liikkui kuin kalat vedessä,pukuihin ja valkoisiin paitoihin ja kiiltäviin kenkiin pukeutuneiden muunmaalaisten (eri)kongressivieraiden joukossa.
Tässäpä suomikuvaa joka ehkä muistetaan ja maamme saa ansaitsemaansa arvostusta ja huomiota.