biosielu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

”nyt oikein höpötät? Minä ainakin puhuin ihan juridisista oikeuksista tai niiden vaatimisesta enkä mitään mistään uskonnosta – ai niin muslimit pistävät homoilta pään poikki tai kivittävät saman tien.

Tosi tasapanoisia lapsia kasvaa varmasti tuolla sukupuolineutraalissa päikkärissä. Tenavat ovat teini-iässä varmasti entstä enemmän ulalla minuutensa kanssa kuin nyt.

Vertaatko homomiehiä ”homohevosiin” vain käyttäytymisen perusteella – taidat olla tunteeton??? Homomihet sentään taitavat tuntea ja olla jopa rakastuneita kuten heterot? Nyt tais vanhaltatytöltä vähän ”logiikka kusta”.”

Eipä taida logiikka kusta. Siná et vain ymmärtányt mitá sanoin. Länsimainen lainsáádántö perustuu antiikin aikaiseen lainsáádántóön, jota sitten on soviteltu raamatun mukaan. Usko pois. Kaikki meidán moraalisáánnöt ovat tuota perua, ja laki on moraalisáádöskokoelma-se kertoo, mitá saa tehdá ja mitá ei. Mutta ei perustele. Ja muslimienkin laki loppujen lopuksi perustuu ihan samaan kantaan, sitá on vain soviteltu islamin oppien mukaiseksi. Siellá moraali on vielá paljon tiukempaa kuin rappeutuneissa lánsimaissa.

Juu orhit ja machot on minulle ihan samalla viivalla. }:) Ja kyllá hevosetkin rakastaa, samoin koirat ja lehmát. Ei se ole ihmisten yksityisomaisuutta, rakkaus. Ja náitá seksiasioita sáátelee jokaisella biologisella olennolla BIOLOGIA, hormoonit ne jylláä meillá kaikilla. Orhilla ja macholla ihan samalla tavalla, testosteroni. Ei se ole mitáán sen kummempaa, se rakkaus. Vain hormoneja.

Ollaanko nyt sitten palaamassa vai etääntymässä tästä ”Länsimainen lainsáádántö perustuu antiikin aikaiseen lainsáádántóön, jota sitten on soviteltu raamatun mukaan.”?? Ilmeisesti etääntymässä?

Joo-o kuulut siis joukkoon, joka inhimillistää eläimet ja eläimellistää ihmiset. Mites kasvit – kai niilläkin on tunteet? Vissi raja menee siinä, että joku apina saattaa tuntea häivähdyksen tunnetta, mutta siinä se vedenjakaja on.[/quote]

Kai nyt itsekin huomaat, ettá ollaan etáäntymässä raamatun opeista. Kunnioita isáási ja áitiäsi, älá tee huorin, álá sano vááráá todistusta láhimmaisestäsi – kuka náitä enäá kunnioittaa??? Ja náihinhän se maallinen lainsáádántö on perustunut ja perustuu edelleen.
Kunnioita isáási ja áitiäsi: lain mukaan lapset ovatalaikäisiä siis vanhempien alaisia. älä tee huorin oli kovasti kunniassa vielá pari vuosikymmentá sitten, esimerkiksi aviottomia áitejá ei tuettu mitenkáán. Mutta entás nyt. älä sano väáráá todistusta láhimmaisestási- jaa-a, kunnianloukkaus tulee láhinná mieleen ja váärá ilmianto. Jne jne jne

Kuten jo sanoin, ajattelen kaikkia kaikkia biologisia olentoja biologisina olentoina. Koska ne , me, ovat ja olemme biologisia olentoja. Kaikilla on ihan samat tarpeet ja ihan samat elintoiminnot, ei ole eroa. Jaa, onhan se sielu. Mutta en ole koskaan sitá náhnyt edes mikroskoopilla, joten…

Minulla ja minun koiralla ja kissalla on tunteet. Minä varmaankin rakastan eláimiáni ja minusta tuntuu kuin ne rakastaisivat minua. Ainakin tulkitsen niiden käytöksen minua kohtaan silla tavoin. Ja se ei ole hormonaalista rakkautta vaan kiintymystá. Halua olla toisen kanssa, ystávyyttá ja yhteenkuuluvutta, ehká riippuvuuttakin. Ja varmaan kasveillakin on erilaisia tuntemuksia, tiedáthán mimosan-se kipristyy kun sitá kosketaan. Ja me kaikki, jotka kasvatamme kukkasia, tiedámme, ettá kukat kasvavat paremmin kun niille juttelee mukavia. 🙂