banco social

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

Ok Arnold. Käy siná náyttäytymässä pankkijonossa, minä käyn muualla. Pankkiin menen laskuja maksamaan.

Hehh hehh… ”Ymmärsit” aivan tahallasi väärin.
🙂
En minäkään pankissa käy bilettämässä, mutta kyllähän siellä olen paritkin tutut ja naapurit tavannut ja päässyt juttuetäisyydelle.

Lähden pankkiin aina lungilla mielellä ja aikaa siihen varaten. Voin ottaa jopa luettavaa mukaan, jos on paha ruuhka-aika, kuten juhlapyhien edellä aina on.

Muistan jopa sellaisen ajan ’90-luvun alusta, kun siellä teidän Fuengirolan BBVA:n (silloisen BBV:n) pankkisalissa oli pääsiäsjonojen vuoksi jonottajien viihtyvyyttä ajatellen pieni tarjoilupöytä, josta sai ottaa niin virvokkeita kuin alkoholijuomiakin. Savukkeitakin toki oli tarjolla useampaakin merkkiä. Oi niitä aikoja.
8)

vanhatyttö kirjoitti:

Tuo ”näyttáytymisjuttu ja sosiaalinen elämä” on kyllä totta, mutta koskee náitá vanhempia ihmisiá, elákeláisiá yleensä, jotka kuluttavat aikaansa pankissa. Käyvát leimauttamassa pankkikirjansa kassalla, vaikka tarjolla olisi ihan makinakin sitä tarkoitusta varten. Minä en vielä kuulu tuohon joukkoon. 😉

No, nyt myönsit ainakin osatotuuden. Suotakoon noille ”vanhan liiton espanjalaisille” tuo ilo aivan hamaan hautaan asti.

Vaikka et itse joukkoon kuulukaan. 😉 😉 😉